«Τόσα θέλει η ΑΕΚ για να παραχωρήσει τον Γκαρσία»

«Τόσα θέλει η ΑΕΚ για να παραχωρήσει τον Γκαρσία»

Για ακόμη μια μέρα, οι Τούρκοι ασχολούνται με τον Λιβάι Γκαρσία και την ΑΕΚ.

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει κεντρίσει την προσοχή της Μπεσίκτας, με την τουρκική ομάδα να διατηρεί στο μπλοκάκι της τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

Στη γειτονική χώρα ασχολούνται καθημερινά με τον «εκρηκτικό» άσο της Ένωσης, που φέρεται να αρέσει αρκετά στην Μπεσίκτας.

Διαβάστε επίσης: Κριστιάνο, ώρα… μηδέν (pics)

Αυτή τη φορά, οι Τούρκοι έφεραν στο φως της δημοσιότητας τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία. Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της ιστοσελίδας sporx.com, ανέφερε πως ο δικέφαλος αξιώνει 5 εκατομμύρια ευρώ για να ανάψει το πράσινο φως της παραχώρησης του 24χρονου παίκτη. Παράλληλα, γίνεται λόγος και για προσπάθεια των «Μαυραετών» να ρίξουν αυτό το ποσό.

Θυμίζουμε, πως τις προηγούμενες μέρες, οι Τούρκοι έκαναν λόγο για επίσημη πρόταση της Μπεσίκτας στην ΑΕΚ. Ωστόσο, τα σενάρια δεν είχαν βάση, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν δεχθεί κάποια διερευνητική κρούση από την ομάδα της Πόλης.

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι βασικό γρανάζι της Ένωσης, ο Ματίας Αλμέιδα τον υπολογίζει για την κορυφή της επίθεσης και είναι σχεδόν απίθανο θα καθίσει η ΑΕΚ στο τραπέζι των συζητήσεων με τα οικονομικά δεδομένα που παρουσιάζουν στη γειτονική χώρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ