O Μπερνάρντ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του μετά το χθεσινό φιλικό της Σαρίγια και μπαίνει στο αεροπλάνο (pic)

O Μπερνάρντ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του μετά το χθεσινό φιλικό της Σαρίγια και μπαίνει στο αεροπλάνο (pic)

Ο Μπερνάρντ αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη Σαρίγια στο φιλικό απέναντι στην Αλ Κουβέιτ και... πετάει για Ελλάδα.

Έτοιμος να αναχωρήσει από την Αυστρία, όπου και προετοιμάζεται με τη Σαρίγια, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα είναι ο Μπερνάρντ. Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ, ο οποίος εδώ και μερικές μέρες έχει απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχουν καταθέσει οι «πράσινοι».

Χθες τη νύχτα υπήρξε νέα εξέλιξη στο θέμα του Μπερνάρντ, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα περίμενε τις οριστικές εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του, με την επιθυμία του να είναι να αποχωρήσει από τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η Σαρίγια έδινε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με την Αλ Κουβέιτ, το οποίο ήρθε ισόπαλο 2-2, με τον Μπερνάρντ να αγωνίζεται για τελευταία φορά με τη φανέλα του συλλόγου. Αυτό έκανε γνωστό και ο ίδιος στους συμπαίκτες του, τους οποίους αποχαιρέτησε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Ανοιχτό και του Πάολο Φερνάντες, στο 1,2 εκατ. τον κοστολογεί ο Βόλος

Ο Μπερνάρντ αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο διήμερο, με τον Παναθηναϊκό να είναι πλέον μια ανάσα από την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Είναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε πως ο Βραζιλιάνος είναι πανέτοιμος να μπει και να παίξει άμεσα, αφού έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με τη Σαρίγια. Το μόνο που θα χρειαστεί θα είναι ο απαραίτητος χρόνος προσαρμογής στα νέα δεδομένα, αλλά από θέμα φυσικής κατάστασης είναι σε άριστο επίπεδο.

Δείτε τον Βραζιλιάνο στην προθέρμανση του χθεσινού φιλικού της Σαρίγια:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ