ΠΑΟΚ: Με Σοάρες η πρώτη προπόνηση εν όψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: Με Σοάρες η πρώτη προπόνηση εν όψει Παναιτωλικού

Ο Ράφα Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Με μια πολύ θετική είδηση έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο οποίος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της πρεμιέρας της Super League με τον Παναιτωλικό.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε τον Ράφα Σοάρες να προπονείται και να βγάζει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ανεβάζοντας έτσι ρυθμούς εν όψει πρεμιέρας. Αντιθέτως, εκτός έμεινε ο Νάσμπεργκ που συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Χάρης Τσιγγάρας έκαναν προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης: Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Μπερνάρντ – Είπε το «ναι» και η ομάδα του

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ μπαίνει σε αγωνιστική εβδομάδα και προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Super League 2022-23 κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας (20.08, 21:45).

Μετά το τελευταίο φιλικό τεστ κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος και το ρεπό της Κυριακής, παίκτες και τεχνικό επιτελείο του «δικέφαλου του Βορρά» έκαναν Δεκαπενταύγουστο στο γήπεδο κι έπιασαν δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τους Αγρινιώτες.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (15.08) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη τουρνουά τριών ομάδων.

Ο Ράφα Σοάρες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ο Ίβαν Νάσμπεργκ έκανε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Χάρης Τσιγγάρας έκαναν προπονήθηκαν ατομικά στο γήπεδο.

Την Τρίτη (16.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ