ΠΑΟΚ: Πολύ δύσκολα στην πρεμιέρα ο Σοάρες

ΠΑΟΚ: Πολύ δύσκολα στην πρεμιέρα ο Σοάρες

Ο Ράφα Σοάρες δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα σε φουλ ρυθμούς και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα της Super League απέναντι στον Παναιτωλικό θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.

Σχεδόν απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Ράφα Σοάρες στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε σήμερα σε φουλ ρυθμούς και έτσι ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν αναμένεται να έχει τις υπηρεσίες του κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου, εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή.

Διαβάστε επίσης: Ο Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα για να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα με Μπότο – Λουτσέσκου

Εκτός θα είναι φυσικά και ο Μιχαηλίδης, όπως και οι τιμωρημένοι Βιεϊρίνια, Α. Ζίβκοβιτς.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Τις μέρες για την πρεμιέρα της Super League έχει αρχίσει να μετράει ο ΠΑΟΚ που ανυπομονεί να μπει και πάλι στη δράση των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δουλεύουν ώστε η ομάδα να δείξει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τους αγώνες με τη Λέφσκι και να παρουσιαστεί έτοιμη να ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βιεϊρίνια, Α. Ζίβκοβιτς που είναι τιμωρημένοι από την περασμένη σεζόν καθώς και τον τραυματία Γιάννη Μιχαηλίδη.

Την πρεμιέρα δύσκολα θα προλάβει κι ο Ράφα Σοάρες, ο οποίος είναι σε στάδιο επανένταξης μετά τον τραυματισμό του στον δικέφαλο.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (16.08) περιελάμβανε επιθετική τακτική, ανάπτυξη, κυκλοφορία της μπάλας, ανασταλτική λειτουργία και εσωτερικό δίτερμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ