ΠΑΟΚ: «Πονάει» στο αριστερό άκρο – Οι πέντε απουσίες ενόψει Παναιτωλικού

ΠΑΟΚ: «Πονάει» στο αριστερό άκρο – Οι πέντε απουσίες ενόψει Παναιτωλικού

Διπλό πρόβλημα στο αριστερό άκρο της άμυνας για τον Λουτσέσκου – Ποιοι δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι της πρεμιέρας.

Την προετοιμασία του ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Παναιτωλικό (20/8, 21:45) για την πρώτη αγωνιστική της Super League συνεχίζει ο ΠΑΟΚ.

Το μενού της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε επιθετική τακτική, ανάπτυξη, κυκλοφορία της μπάλας, ανασταλτική λειτουργία και εσωτερικό δίτερμα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τους αγώνες με τη Λέφσκι και να ξεκινούν με νίκη το πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Η Premier League καλεί τον Γιακουμάκη! (pic)

Στο παιχνίδι με την ομάδα του Αγρινίου ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του πέντε ποδοσφαιριστές, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να εστιάζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφού εκτός μάχης είναι τόσο ο Ράφα Σοάρες όσο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια

Ο Ράφα Σοάρες μπορεί να ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση, αλλά δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Βιεϊρίνια είναι τιμωρημένος. Το ίδιο ισχύει και για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος κουβαλά ποινή από την περσινή σεζόν.

Εκτός λόγω τραυματισμού είναι επίσης οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Ιβάν Νάσμπεργκ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου προβληματίζεται έντονα για τον καταρτισμό της 11άδας ενόψει της αναμέτρησης για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Την Τετάρτη (17/8) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ