«Στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις Βερόνα – Παναθηναϊκού για Αλεξανδρόπουλο»

«Στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις Βερόνα – Παναθηναϊκού για Αλεξανδρόπουλο»

Ο ΠΑΟ διέψευσε ότι συζητάει με τη Βερόνα για να πουλήσει τον Αλεξανδρόπουλο με 3.000.000 €, αλλά γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος επιμένει.

Δεν έχουν περάσει πολλά 24ωρα από την στιγμή που Ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Βερόνα έχει στο στόχαστρο της την περίπτωση του νεαρού χαφ του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Αλεξανδρόπολου.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως οι Ιταλοί έχουν δώσει επίσημη μορφή στο ενδιαφέρον τους καταθέτοντας πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο διαψεύστηκε από τον κύκλο της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ωστόσο από την γειτονική χώρα επιμένουν με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Nicolò Schira να αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, πως οι συζητήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Βερόνα για τον 20χρονο χαφ βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Διαβάστε επίσης: Οι Τούρκοι επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Μοντέρο – «Σε συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του» (pics & vid)

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι πράσινοι δύσκολα θα κάνουν αποδεκτή την προσφορά των 3 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς το ποσό που αξιώνουν για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή βρίσκεται πιο ψηλά.

Η Ελλάς βλέπει τον 20χρονο χαφ ως τον τέλειο αντικαταστάτη μετά τις αποχωρήσεις τον Ρούεγκ και Μπέσα που άφησαν μεγάλο κενό στην μεσαία γραμμή των Ιταλών.

Ο Αλεξανδρόπουλος, που μετράει 75 συμμετοχές με την φανέλα των «πράσινων», έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Ιταλούς, αφού για την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή είχε απασχολήσει και την Μίλαν, με τον Έλληνα διεθνή να έχει δημιουργήσει καλό όνομα στην ιταλική αγορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ