Επίσημα τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος

Επίσημα τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πώληση του Καρλίτος στην Λέγκια Βαρσοβίας.

Στην Πολωνία και τη Λέγκια Βαρσοβίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Καρλίτος, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει και επίσημα την παραχώρηση του Ισπανού επιθετικού.

Ο 32χρονος επιθετικός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα να επιλέξει τον δρόμο της αποχώρησης.

Διαβάστε επίσης: «Στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις Βερόνα – Παναθηναϊκού για Αλεξανδρόπουλο»

Οι Πράσινοι, οι οποίοι θα καρπωθούν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τη μεταγραφή του Ισπανού σέντερ φορ στην Λέγκια Βαρσοβίας, με ανάρτησή τους στα social media το βράδυ της Τρίτης (16/8) γνωστοποίησαν την παραχώρηση του έμπειρου επιθετικού στον πολωνικό σύλλογο και τον ευχαρίστησαν για όσα πρόσφερε στην ομάδα τους.

«Έπειτα από 2,5 χρόνια ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Είχαμε κάποιες υπέροχες στιγμές μαζί. Μια φορά πράσινος, πάντα πράσινος», αναφέρει το Τριφύλλι σε ανάρτησή του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Καρλίτος αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό έχοντας καταγράφει 70 συμμετοχές με τα πράσινα σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 18 γκολ.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Καρλίτος στη Λέγκια Βαρσοβίας της Πολωνίας.

Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο Τριφύλλι, καταγράφοντας 70 συμμετοχές και 18 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ευχόμαστε στον Καρλίτος κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ