«Για πάντα στις καρδιές μας» – Ολυμπιακός και Μαρινάκης δεν ξέχασαν τον Σάββα Θεοδωρίδη

«Για πάντα στις καρδιές μας» – Ολυμπιακός και Μαρινάκης δεν ξέχασαν τον Σάββα Θεοδωρίδη

Πέραν δύο χρόνια από την ημέρα που πήγε στη γειτονιά των Θρύλων του Θρύλου, αλλά κανείς στον Ολυμπιακό δεν ξεχνάει τον μεγάλο Σάββα Θεοδωρίδη.

Δυο χρόνια πέρασαν, αλλά κανείς δεν τον ξεχνά. Ο Σάββας Θεοδωρίδης, μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές και παραγοντικές μορφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού έφυγε από τη ζωή μια μέρα σαν σήμερα, στις 17 Αυγούστου 2020, σε ηλικία 85 ετών.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, έχοντας κατακτήσει 46 τίτλους στην πορεία του, πάντα με τον αγαπημένο του Ολυμπιακό, αποτέλεσε ένα από τα τοτέμ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένας μύθος. Ένα εμβληματικό πρόσωπο, που έγινε Θρύλος, αγαπώντας παράφορα και άνευ όρων την ομάδα του. Ένας μεγάλος άνδρας. Ένας αστός της Αθήνας, με καρδιά Πειραιώτη. Ένα φαινόμενο. Ένας μαχητής από τους λίγους. Είδε τον Ολυμπιακό του πρωταθλητή και μετά από συνεχόμενες νίκες στη δική του μάχη για τη ζωή, ηττήθηκε. Αλλά και πάλι, έφυγε νικητής. Αγέρωχος. Χωρίς ποτέ να μιλήσει για τους αφόρητους πόνους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Φερ Νίνιο της Βιγιαρεάλ στη λίστα του Ολυμπιακού για την επίθεση (Vids)

Ο Ολυμπιακός, κάθε τέτοια ημέρα δεν ξεχνά ένα από τα μυθικά εκείνα πρόσωπα που έχτισαν τον Θρύλο του. O Βαγγέλης Μαρινάκης δεν ξέχασε τον Σάββα. «Δυο χρόνια χωρίς τον Σάββα Θεοδωρίδη. Για πάντα στις καρδιές μας». Μήνυμα που μοιράστηκε και η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα social media.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ