«Κλείνει» στόπερ η ΑΕΚ – Στα «κιτρινόμαυρα» ο Μουκουντί της Σεντ Ετιέν

«Κλείνει» στόπερ η ΑΕΚ – Στα «κιτρινόμαυρα» ο Μουκουντί της Σεντ Ετιέν

Στην απόκτηση του διεθνή Καμερουνέζου στόπερ της Σεντ Ετιέν, Αρόλντ Μουκουντί, προχωράει η ΑΕΚ.

Τον «εκλεκτό» κεντρικό αμυντικό που θα «δέσει» μαζί με τον Ντομαγκόι Βίντα στην άμυνα της, φαίνεται πως βρήκε η ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον διεθνή Καμερουνέζου στόπερ της Σεντ Ετιέν, Αρόλντ Μουκουντί, τον οποίο η Ένωση ετοιμάζεται να «κλείσει»!

Διαβάστε επίσης: Η Λαμία έριξε «άκυρο» στην ΑΕΚ για τα εισιτήρια

Όπως επιβεβαιώνει επίσημα η ΑΕΚ, ο ύψους 1.91 αμυντικός είναι ο ποδοσφαιριστής τον οποίο έχει επιλέξει ο Ματίας Αλμέιδα για το κέντρο της άμυνας. Η Ένωση βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις με τη γαλλική ομάδα και ο Μουκουντί αναμένεται αργά το απόγευμα στην Αθήνα για τις τελικές επαφές, πριν περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο 25χρονος διαθέτει ταχύτητα, είναι ένας πολύ δυνατός στόπερ και κερδίζει πολλές μονομαχίες στον αέρα. Ο Μουκουντί ο οποίος έχει φορέσει 11 φορές τη φανέλα της πατρίδας του, έψαχνε εδώ και αρκετές εβδομάδες νέα ομάδα, καθώς μετά τον υποβιβασμό της Σεντ Ετιέν είχε ξεκαθαρίσει στους «Στεφανουά» τις προθέσεις του.

Έτσι η ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ώρες τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα υπογράψει είτε για τρία, είτε για τέσσερα χρόνια, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα γνωστά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ