Ο Βόλος τα έβαλε με τη διαιτησία, αλλά τελικά έδιωξε τον προπονητή του!

Ο Βόλος τα έβαλε με τη διαιτησία, αλλά τελικά έδιωξε τον προπονητή του!

Λίγο μετά την ανακοίνωση γεμάτη... καρφιά για τα σφυρίγματα του Περράκη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ Βόλος έκανε γνωστή τη λύση της συνεργασίας της με τον Οσβάλντ Τανσό.

Στην Ελλάδα όλα γίνονται. Ακόμα και απομάκρυνση προπονητή με μόλις ένα ένα παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αυτό έκανε ο Βόλος, ο οποίος ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/8) τη λύση της συνεργασίας του με τον Οσβάλντ Τανσό.

Ενώ μάλιστα, λίγη ώρα πριν είχε προηγηθεί επίσημη τοποθέτηση την Θεσσαλών, μέσω της οποίας εξέφρασαν τα παράπονα τους για τα σφυρίγματα του Περράκη στο χθεσινό (19/8) παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (3-3), τονίζοντας πως εκείνος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ: Μπαίνοντας στη νέα εποχή

Έτσι λοιπόν, ο Γάλλος τεχνικός άντεξε μόλις για έναν αγώνα στον πάγκο των «κυανέρυθρων», με την πρώτη αλλαγή τεχνικού στη Superleague να είναι κιόλας γεγονός.

Η ανακοίνωση: 

«Επειτα από συνάντηση του προέδρου της ομάδας Αχιλλέα Μπέου με τον Οσβάλντ Τανσό, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της ΠΑΕ Βόλος με τον Γάλλο προπονητή.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται κάθε επιτυχία στον Οσβάλντ Τανσό ο οποίος θα παραμείνει φίλος της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ