Σενάριο για Σομπί και Ολυμπιακό (vid)

Σενάριο για Σομπί και Ολυμπιακό (vid)

Οι Αιγύπτιοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Το όνομα του Ραμαντάν Σομπί επαναφέρουν στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο οι Αιγύπτιοι, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να αναφέρουν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό (23/1/1997) της Πίραμιντς και άλλοτε ποδοσφαιριστή των Χάντερσφιλντ και Στόουκ ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού.

Ο Ραμαντάν Σομπί, ο οποίος είχε γραφτεί και στο παρελθόν για τους Ερυθρόλευκους, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να βοηθήσει και στο δεξί άκρο, προσφέροντας έξτρα λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με στόχο το four-peat και το 48ο!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός είναι μια από τις τρεις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον Αιγύπτιο εξτρέμ, με τις Ζάμαλεκ και Αλ Αχλί να είναι οι άλλες δύο. Ο Σομπί αγωνίζεται στην Πίραμιντς από τον Σεπτέμβριο του 2020, όταν η ομάδα της Αιγύπτου τον απέκτησε από την Χάντερσφιλντ έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιο που έχει με την Πίραμιντς είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ενώ η μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα 3 εκατ. ευρώ (σ.σ είχε φτάσει τα 7 εκατ.). Με τη φανέλα της Πίραμιντς έχει πραγματοποιήσει συνολικά 69 συμμετοχές, με 19 γκολ και 10 ασίστ, ενώ είναι διεθνής, έχοντας 37 ματς και 2 γκολ με το εθνόσημο.

Στην Χάντερσφιλντ έπαιξε μόλις σε 4 αναμετρήσεις, ενώ στην Αγγλία αγωνίστηκε επίσης στην Στόουκ, με την οποία είχε 46 παιχνίδια, με 3 γκολ και 3 ασίστ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί επίσης στην Αλ Αχλί, έχοντας 110 συμμετοχές, με 24 γκολ και 21 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ