Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς στην πρεμιέρα κόντρα στον Ιωνικό (pic)

Παναθηναϊκός: Με Βέρμπιτς στην πρεμιέρα κόντρα στον Ιωνικό (pic)

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο βρίσκεται ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μετράει ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Ο Σλοβένος εξτρέμ που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας βρίσκεται κανονικά στην αποστολή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την πρεμιέρα της Super League κόντρα στον Ιωνικό στη Λεωφόρο.

Διαβάστε επίσης: Ο μάνατζερ του Μπερνάρντ έρχεται Ελλάδα – Το πόσταρε στο Instagram (pic)

Μέσα και ο Τσέριν που είχε μερικές ενοχλήσεις, εκτός μόνο ο Σένκεφελντ που αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά τη ρεβάνς με τη Σλάβια.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Super League με αντίπαλο τον Ιωνικό στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» (21/8, 20:00).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι και εξάσκηση στα τελειώματα. Απουσίασε ο τραυματίας Σένκεφελντ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα. Στη λίστα βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ