Επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι για Σο και Ολυμπιακό (vids)

Επιβεβαιώνουν οι Γάλλοι για Σο και Ολυμπιακό (vids)

H Equipe επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον κεντρικό αμυντικό της Σεντ Ετιέν - «Η μεταγραφή μπορεί να κλείσει στα 3 εκατ. ευρώ».

Ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με την περίπτωση του Αφρικανού σέντερ μπακ της Σεντ Ετιέν, Σαϊντού Σο, να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό.

Χθες, η ιστοσελίδα «foot224.co» έγραψε ότι οι Ερυθρόλευκοι ρώτησαν τη γαλλική ομάδα για να μάθουν λεπτομέρειες για τον Σαϊντού Σο και κατά πόσο θα μπορούσε να γίνει μια ενδεχόμενη μεταγραφή.

Διαβάστε επίσης: Κριστιάν Κουαμέ, ο κύριος 19.500.000 €, η «έκρηξη» και ο Ολυμπιακός (Vids)

Σήμερα, η «Equipe» επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον 20χρονο αμυντικό και μάλιστα τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να αποκτήσει τον νεαρό στόπερ από τη γαλλική ομάδα με ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ, βάζοντας στη συμφωνία με την Σεντ Ετιέν μπόνους επίτευξης στόχων ή ποσοστό μεταπώλησης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σαϊντού Σο μπορεί να έχει γεννηθεί στη Γουϊνέα και να αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της αφρικάνικης χώρας, αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο, καθώς οι γονείς του μετανάστευσαν στη Γαλλία όταν ο ίδιος ήταν ακόμα μωρό.

Ο 20χρονος είναι γέννημα θρέμμα της Σεντ Ετιέν, καθώς προέρχεται από την ακαδημία της γαλλικής ομάδας, ενώ πέρσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 14 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ. Φέτος, έχει αγωνιστεί σε δύο αναμετρήσεις στη Ligue 2, με 47 λεπτά συμμετοχής.

Ο Σο, αν και μόλις 20 ετών (04/07/2002), είναι ο βασικός κεντρικός αμυντικός της εθνικής Ανδρών της Γουινέας, έχοντας ήδη 12 επίσημες συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Η αξία του στο transfermarkt έχει καθοριστεί στα 4.000.000 €.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ