Αραούχο: «Για όλους αρχηγός είναι ο Μάνταλος!» (vid)

Αραούχο: «Για όλους αρχηγός είναι ο Μάνταλος!» (vid)

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας ο Σέρχιο Αραούχο στάθηκε στον Πέτρο Μάνταλο τονίζοντας πως εκείνος παραμένει ο αρχηγός της ομάδας.

Όμορφες δηλώσεις από τον Σέρχιο Αραούχο για τον Πέτρο Μάνταλο μετά το διπλό της ΑΕΚ στη Λαμία.

Ο Αργεντινός, που φορά πλέον το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στάθηκε στον Έλληνα άσο τονίζοντας πως εκείνος παραμένει ο αρχηγός της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0: Ο Τόμας του έδωσε τη νίκη, ο Λουτσέσκου πρέπει να βρει λύσεις

Όσα είπε ο Αραούχο:

Η πρώτη σου γεύση από αυτό το παιχνίδι και τη νίκη της ΑΕΚ;

«Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά, μετά το πέναλτι που έχασε η Λαμία, πήγαμε καλά. Αντιδράσαμε μετά το ξεκίνημα Είχαμε καλύτερη απόδοση. Η αλήθεια είναι ότι ήταν δύσκολο λόγω ζέστης και για τις δύο ομάδες. Φύγουμε όμως με μια νίκη και είμαστε χαρούμενοι, πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο».

Για το ότι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με δύο γκολ φορώντας και το περιβραχιόνιο;

«Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που μου δίνουν την ευκαιρία οι συμπαίκτες μου να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα. Ελπίζω και την επόμενη αγωνιστική να βρω δίχτυα όμως αυτό που θέλω πρώτα είναι να κερδίζει η ομάδα.

Όσον αφορά το θέμα με το περιβραχιόνιο, σήμερα έτυχε να είμαι εγώ αρχηγός. Για’ μένα όμως πάντα παραμένει πρώτος αρχηγός ο Πέτρος Μάνταλος. Τον θαυμάζω και όλοι οι ποδοσφαιριστές νιώθουμε ότι ο Πέτρος είναι ο αρχηγός μας!»

Για τη διάταξη του 3-5-2, πόσο εύκολο είναι να προσαρμοστείς και για το ότι ανεβάζει πολλούς παίκτες ψηλά η ΑΕΚ και πόσο σε βοηθά;

«Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτό που ζητά ο προπονητής. Όταν πήραμε το πρωτάθλημα παίξαμε σε μερικά ματς με αυτό το σύστημα. Αλλά το βασικό είναι να ακολουθούμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Θέλει λίγο χρόνο για να προσαρμοστούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ