Ταουσιάνης: «Δίκαιη η νίκη του Άρη – Θα βρούμε τον δρόμο μας»

Ταουσιάνης: «Δίκαιη η νίκη του Άρη – Θα βρούμε τον δρόμο μας»

Ο προπονητής του Λεβαδειακού, Γιάννης Ταουσιάνης, στάθηκε στα δύο πρώτα γκολ του Άρη που καθόρισαν τον αγώνα και δήλωσε αισιόδοξος για την συνέχεια της ομάδας του.

Ο Άρης επικράτησε άνετα του Λεβαδειακού με 3-0 στο «Κλ.Βικελίδης» και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, Γιάννης Ταουσιάνης, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τον ρόλο που είχαν τα δύο γκολ των «κίτρινων» στην εξέλιξη του ματς αλλά και για την πίστη που έχει στην ομάδα του για τη συνέχεια της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Λεβαδειακού στη NOVA:

«Αρχικά να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με ωραίους αγώνες και κόσμο στα γήπεδα. Όταν έχεις έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο και δέχεσαι τα δύο πρώτα γκολ στα σημεία που δεχτήκαμε σαφώς σε επηρεάζουν ψυχολογικά.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Στο «Κλ. Βικελίδης» ο Νικολά Ενκουλού (pic)

Δίκαιη η νίκη του Άρη, εμείς κυρίως στο πρώτο μέρος είχαμε κάποια διαστήματα που ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά η ποιότητα του Μαντσίνι μας έφερε δύο γκολ πίσω. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί, χάσαμε τη συνοχή μας και μοιραία ήρθε η ήττα.

Το μόνο που μας απασχολεί είναι πώς θα μοντάρουμε την ομάδα και αυτό θα γίνει αναγκαστικά μέσα από τα επίσημα παιχνίδια, γιατί κάποιοι παίκτες ήρθαν αργά και δεν είναι ακόμα έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης αλλά και αντίληψης του τρόπου παιχνιδιού. Νομίζω ότι θα βρούμε τον δρόμο μας, περιμένουμε κι άλλη ενίσχυση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ