Άρης: Να στείλει μήνυμα με το… καλημέρα

Άρης: Να στείλει μήνυμα με το… καλημέρα

Με νίκη θέλει να ξεκινήσει ο πολύ ενισχυμένος Άρης τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίο υποδέχεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Έτοιμος για το κάτι παραπάνω «δηλώνει» ο φετινός Άρης!

Μπορεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην προχώρησε στο Europa Conference League, ωστόσο η συνολική εικόνα που είχε σε όλα τα παιχνίδια, άφησε θετικό πρόσημο και άνοιξε την… όρεξη για κάτι καλό.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Να μπει με το δεξί, στον δρόμο προς το 48ο

Όπως δήλωσε άλλωστε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο Άρης φέτος στοχεύει στα… πάντα. Και για να φτάσει στους στόχους του θα χρειαστεί να ξεκινήσει απόψε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην Super League.

Οι «κίτρινοι» υποδέχονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Λεβαδειακό (20:30) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League. Στην αποστολή μάλιστα βρίσκεται και ο Ζερβίνιο ο οποίος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη!

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Χερμάν Μπούργος για την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό: 

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Manu Garcia, Mateo Garcia, Gervinho, Mancini, Doukoure, Gray, Dabo, Camacho, M’Bakata, Diop Gueye, Moses Odubajo, Luis Palma, Peersman, Mazikou, Χατζηιωάννου, Τανούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ