Ζερβίνιο: «Ήρθα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με τον Άρη»

Ζερβίνιο: «Ήρθα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα με τον Άρη»

Ο Ζερβίνιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στη νίκη επί του Λεβαδειακού και στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως ήρθε στους «κίτρινους» για να κατακτήσουν τον τίτλο τη φετινή σεζόν. Διαβάστε επίσης: Πιθανότατα Τρίτη ο Μπερνάρντ στην Αθήνα και… αποθέωση στο αεροδρόμιο Όσα είπε ο Ζερβίνιο: «Ένιωσα ωραία, οι […]

Ο Ζερβίνιο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη στη νίκη επί του Λεβαδειακού και στις δηλώσεις του μετά το ματς τόνισε πως ήρθε στους «κίτρινους» για να κατακτήσουν τον τίτλο τη φετινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Πιθανότατα Τρίτη ο Μπερνάρντ στην Αθήνα και… αποθέωση στο αεροδρόμιο

Όσα είπε ο Ζερβίνιο:

«Ένιωσα ωραία, οι φίλαθλοι με υποδέχτηκαν πολύ καλά, το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι επέστρεψα μετά από έναν χρόνο στους αγωνιστικούς χώρους. Δουλεύω για να φτάσω στο 100%, έπαιξα μερικά λεπτά, νιώθω καλά και βήμα – βήμα θα γίνω δυνατότερος.

Δεν ήξερα πολλά για το ελληνικό πρωτάθλημα και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί μας. Έχουμε καλούς παίκτες, δουλεύουμε σκληρά, οι εντυπώσεις μου είναι πολύ καλές, μπορούμε να τα πάμε καλά, έχω καλό προαίσθημα και χαίρομαι που ήρθα εδώ στην Ελλάδα και τον Άρη.

Έχουμε δυνατή ομάδα, ήταν μόνο το πρώτο παιχνίδι και είναι καλό για την αυτοπεποίθησή μας. Πάμε για να κερδίσουμε, ήρθα εδώ για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο κύριος στόχος και η φιλοδοξία μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ