Χωρίς κόσμο οι «Big 5» στην Τρίπολη

Χωρίς κόσμο οι «Big 5» στην Τρίπολη

Με επίσημη ανακοίνωση, ο Αστέρας Τρίπολης ενημέρωσε πως μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου τόσο στον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όσο και στα ματς με Άρη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

«Μπλόκο» στους «Big 5» από τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως έκανε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έτσι και φέτος, ο Αστέρας δεν θα επιτρέψει στους φιλάθλους των πέντε «μεγάλων» να δώσουν το «παρών» στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Διαβάστε επίσης: Κάτι καλό φτιάχνει ο Γκαλτιέ στην Παρί… (pics, vid)

Με επίσημη ανακοίνωση, οι Αρκάδες γνωστοποίησαν πως μόνο οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου τόσο στον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό, όσο και στα ματς με Άρη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, κάτι που ωστόσο σημαίνει δεν θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια ούτε οι φίλαθλοι του Αστέρα οι οποίοι δεν έχουν διαρκείας.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», την Δευτέρα (29/08, 19:00), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους τον Άρη, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ