Άρης: Έκανε ξεκίνημα υποψήφιου πρωταθλητή

Άρης: Έκανε ξεκίνημα υποψήφιου πρωταθλητή

Ο γεμάτος ποιότητα Άρης «καθάρισε» εύκολα τον Λεβαδειακό, χωρίς να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δείχνοντας ότι θα βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Δυο διαφορετικά πρόσωπα, ένα σε κάθε ημίχρονο, έδειξε ο Άρης στο χθεσινό (21/8) παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Δυο διαφορετικά πρόσωπα, τα οποία θα τα αναλύσουμε παρακάτω, αλλά ένα συμπέρασμα. Η ομάδα του Μπούργος έκανε ξεκίνημα υποψήφιου πρωταθλητή στη νέα διοργάνωση.

Μια ομάδα που θέλει να κατακτήσει τον τίτλο – και η αναφορά έχει να κάνει καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι-, θα πρέπει να μπορεί να κερδίζει ακόμα και όταν δεν φτάνει σε υψηλά επίπεδα από πλευράς απόδοσης. Κάτι που έκανε χθες ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερα από ότι περιμέναμε! Αυτά κρατάμε από την πρεμιέρα της Super League… (vids)

Όταν, λοιπόν, συνολικά η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή μέρα, τότε θα πρέπει κάποιος από τους παίκτες της να την «τραβήξει» από το χέρι και να την οδηγήσει. Και ο Άρης, με το συγκεκριμένο ρόστερ, έχει ουκ ολίγους που μπορούν να το κάνουν.

Ο Μανσίνι ήταν αυτός που δήλωσε «παρών» στην αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης και με δυο καταπληκτικά σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο, ουσιαστικά «καθάρισε» την υπόθεση νίκη για τον Άρη και έδιωξε την πίεση από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, με την είσοδο του Μάνου Γκαρθία, είδαμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδια για 25 με 30 λεπτά, περίπου. Ένας Άρης να τον «πιείς στο ποτήρι». Έχουν έρθει παίκτες υψηλού επιπέδου στον Άρη, αλλά η ποιότητα του Ισπανού μέσου, είναι πραγματικά άλλο πράγμα.

Δεν είναι μόνο η καταπληκτική τεχνική κατάρτιση, αλλά κυρίως η γρήγορη σκέψη του. Είναι λες και στο μυαλό του έχει σχεδιάσει που θα πάει η μπάλα στα επόμενα δευτερόλεπτα και τι κίνηση θα κάνει ο συμπαίκτης του. Εκτός από το γκολ του Γκρέι ο Άρης θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Στο πρόσωπο του Τζαμαϊκανού, πάντως, η ομάδα του Μπούργος φαίνεται ότι βρίσκει τον φορ που τόσο «έψαχνε» τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι μόνο ότι έφτασε τα έξι γκολ με τη φανέλα του Άρη, αλλά, κυρίως οι κινήσεις του μέσα στο γήπεδο. Με τον Γκαρθία, μάλιστα, να είναι αυτός που τον αξιοποίησε καλύτερα με τις κάθετες πάσες του.

Αυτό που θα πρέπει να προβληματίσει τον Άρη και τον προπονητή του, είναι ότι αρκετές φορές ο Λεβαδειακός κατάφερε να βγει σε αντεπίθεση, βρίσκοντας κενούς χώρους. Στα αξιοσημείωτα της χθεσινής αναμέτρησης και η πρώτη συμμετοχή του Ζερβίνιο, με τη φανέλα του Άρη. Είναι ξεκάθαρο πως χρειάζεται χρόνο, όπως ξεκάθαρο είναι ότι αν φτάσει στο 50%, θα κάνει «πλάκα» στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ