Συνάντηση της Super League στην Αθήνα με τον τον πρώην πρόεδρο της Premier League

Συνάντηση της Super League στην Αθήνα με τον τον πρώην πρόεδρο της Premier League

Στην Αθήνα ως προσκεκλημένος της Super League θα βρεθεί ο τέως πρόεδρος της Premier League, Ντέιβιντ Ρίτσαρντς.

Έναν ιδιαίτερο καλεσμένο θα έχει μέσα στις επόμενες ημέρες η Super League.

Η ελληνική λίγκα αναμένεται να έχει συνάντηση στην Αθήνα με τον πρώην πρόεδρο της Premier League, Ντέιβιντ Ρίτσαρντς. Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των ομάδων του πρωταθλήματος αναμένεται να συζητήσουν με τον Ρίτσαρντς ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Premier League επί 14 σχεδόν χρόνια.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από την UEFA: Ετοιμάζει κυρώσεις για το FFP κατά Μπαρτσελόνα, Παρί και… όχι μόνο!

Ο Άγγλος θα φτάσει στην Αθήνα (24-25 Αυγούστου) μαζί με επιτελείο εξειδικευμένων συνεργατών του, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους ΠΑΕ-Μελών της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Η Super League ανακοινώνει ότι ο Sir David Richards, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Premier League επί 14 σχεδόν συναπτά έτη και στον οποίο πιστώνονται οι στέρεες βάσεις πάνω στις οποίες θεμελιώθηκε το δημοφιλέστερο επαγγελματικό διασυλλογικό πρωτάθλημα παγκοσμίως, αλλά και η αλματώδης ανάπτυξή του σε παγκόσμιο ποδοσφαιρικό brand, θα βρεθεί στην Αθήνα, στις 24 και 25 Αυγούστου, μαζί με επιτελείο εξειδικευμένων συνεργατών του, προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους ΠΑΕ-Μελών της Super League.

Η Super League λαμβάνει θεσμικά μια ακόμα πρωτοβουλία εξωστρέφειας, με στόχο τη μεταφορά τεχνογνωσίας, την ενημέρωση για τις βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες εκ του αποτελέσματος κρίθηκαν επιτυχημένες, με έμφαση στη στήριξη της ανεξαρτησίας σε όλα τα επίπεδα των πρωταθλημάτων.

Παράλληλα, θα δοθεί έμφαση στη δομή και την ανάπτυξη του θεσμού της επαγγελματικής διαιτησίας.

Ο Sir David Richards, εκτός από το θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της Premier League, υπηρέτησε το ποδόσφαιρο επί δεκαετίες, από σημαντικές θέσεις ευθύνης τόσο στην Αγγλία, όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, στη UEFA, καθώς και ως πρόεδρος των European Professional Football Leagues (νυν European Leagues), μεταξύ άλλων.

Η Super League προσβλέπει σε μια συστηματική και αποδοτική συνεργασία με τον Sir David Richards και τους εμπειρογνώμονες που στελεχώνουν το επιτελείο του, προκειμένου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα να κάνει βήματα προόδου, αφήνοντας πίσω του παθογένειες που ταλανίζουν εδώ και δεκαετίες το λαοφιλέστερο άθλημα στη χώρα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ