Καλύτερα από ότι περιμέναμε! Αυτά κρατάμε από την πρεμιέρα της Super League… (vids)

Καλύτερα από ότι περιμέναμε! Αυτά κρατάμε από την πρεμιέρα της Super League… (vids)

Πρώτη αγωνιστική… χορταστική με Ματιέ, Αρειανάρα, Πινέδα και… Μπερνάρντ!

Ξεπέρασε τις προσδοκίες μας η πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στο φευγιό του Αυγούστου και του καλοκαιριού, σε τριήμερο καύσωνα, η Super League μας έκανε να χαμογελάσουμε παρακολουθώντας τις πρώτες αναμετρήσεις.

Μια πρώτη αγωνιστική που είχε πολλά από τα στοιχεία που είχαμε… ξεχάσει. Είχε γκολ και αναμετρήσεις που παρέπεμπαν σε… Αγγλία. Το εναρκτήριο ματς της Παρασκευής στον Βόλο είχε 6 γκολ! Και την πρώτη απόλυση προπονητή καθώς ο Βόλος έκανε την αρχή σχεδόν πριν την… αρχή! Είχε τους παλιούς να «καθαρίζουν» για τις ομάδες τους.

Διαβάστε επίσης: Σημάδια κανονικότητας…

Τον Ματιέ που ζει την δεύτερη νιότη του σκοράροντας με κεφαλιά παρακαλώ και «ξεκλειδώνοντας» το ματς με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη αλλά και τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που μένει πιστός στα καλοκαίρια που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ο Σέρβος εξτρέμ που έγινε βασικότατο μέλος του Ολυμπιακού και ολοκλήρωσε με δικό του γκολ το πρώτο ερυθρόλευκο τρίποντο στον δρόμο για το 48ο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός που έκλεισε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην οποία είχαμε 4 over στα 7 ματς και συνολικά 20 γκολ. Και αν στον Ολυμπιακό οι παλιοί ήταν αυτοί που κυρίως ξεχώρισαν, στην ΑΕΚ είχαμε συνδυασμό. Ο σπουδαίος Αραούχο ξεκίνησε με δύο γκολ στην αεράτη επικράτηση στη Λαμία και ο Πινέδα που ποντάρει πολλά πάνω του η Ένωση μας «συστήθηκε» και επίσημα με γκολ και ασίστ.

Η ΑΕΚ πήρε εύκολα αυτό που ήθελε την ώρα που ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με το αγχωτικό 1-0 έκανε την πρεμιέρα που ήθελε, με τρίποντο δηλαδή, χάρη στο γκολ του νέου, Τόμας. Το καλύτερο «γκολ» βεβαίως το έβαλε ο… Μπερνάρντ για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Η ανακοίνωση στη Λεωφόρο λίγο πριν την σέντρα με τον Ιωνικό ήταν με διαφορά ότι καλύτερο έζησαν οι πράσινοι στην αγχωτική πρεμιέρα που ήρθε το «τρίποντο» με το πέναλτι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Το καλύτερο ποδόσφαιρο για την πρεμιέρα το είδαμε στο Κλεάνθης Βικελίδης, εκεί που ο Άρης δείχνει ικανός για σπουδαία πράγματα. Η επιθετική τετράδα με Μαντσίνι, Καμάτσο, Πάλμα και Γκρέι τα «σπάει» με τον Μπούργος να «τρίβει τα χέρια του» έχοντας τόσο μεγάλη ποιότητα και δημιουργικότητα στο ρόστερ του.

Με τον Μανού Γκαρθία που ήρθε από τον πάγκο στο δεύτερο ημίχρονο να δείχνει την κλάση του και να δημιουργεί ασταμάτητα για έναν Άρη που μεσοεπιθετικά «κρύβει» την μπάλα! Η πρεμιέρα είχε και ανατροπή με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι να αντιδρά στο 0-1 του ΟΦΗ και να «καθαρίσει» με 3-1 το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν.

Το 5 στα 5 των Big-5 ήρθε φυσιολογικά στην πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αλλά και η εικόνα που είχαν οι υπόλοιποι ανέβασαν τις προσδοκίες για την συνέχεια. Κρατώντας μικρό καλάθι αλλά ελπίζοντας πως η Σούπερ Λιγκ θα αποκτήσει την αίγλη που της χρειάζεται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ