Ολυμπιακός: Πάει δανεικός στον Ιωνικό ο Λοβέρα

Ολυμπιακός: Πάει δανεικός στον Ιωνικό ο Λοβέρα

Ο Αργεντινός δεν βρισκόταν στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν και θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην ομάδα της Νίκαιας.

Στη Super League, αλλά με τη φανέλα του Ιωνικού θα αγωνίζεται ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, με τον Ολυμπιακό να παραχωρεί ως δανεικό τον Αργεντινό εξτρέμ στην ομάδα της Νίκαιας.

Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν για τον μονοετή δανεισμό του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού να ενισχύεται με την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου άσου. Μια εξαιρετική μεταγραφή για τον Ιωνικό, που προσθέτει στο ρόστερ του έναν πολύ ικανό μεσοεπιθετικό, που θα τον βοηθήσει στις δύσκολες αναμετρήσεις που θα έχει στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικός Πάτρικ Γιανγκ: «Δύσκολα θα περπατήσω ξανά, αλλά θα προσπαθήσω»!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Λοβέρα το καλοκαίρι του 2019 από την Ροσάριο Σεντράλ, αλλά ο Αργεντινός δεν κατάφερα να κερδίσει μια μόνιμη θέση στο ρόστερ των πρωταθλητών, με αποτέλεσμα να δοθεί δύο φορές δανεικός. Μια στην Ρασίνγκ Κλουμπ και μία στην Ομόνοια. Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα παραχωρείται ως δανεικός στον Ιωνικό, έχοντας αγωνιστεί σε 36 αναμετρήσεις με τους Ερυθρόλευκους (2 γκολ και 5 ασίστ).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 23χρονος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ πέρσι αγωνίστηκε συνολικά (Ολυμπιακός και Ομόνοια) σε 19 αναμετρήσεις, έχοντας 4 ασίστ σε 1.023 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ