«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γκαναγκό από τη Λανς» (vid)

«Ο Ολυμπιακός θέλει τον Γκαναγκό από τη Λανς» (vid)

Σύμφωνα με τους Γάλλους, οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του 23χρονου Καμερουνέζου επιθετικού της Λανς, Ιγκνάτιους Γκαναγκό.

Με τον Καμερουνέζο σέντερ φορ Ιγκνάτιους Γκαναγκό της Λανς μπλέκουν τον Ολυμπιακό οι Γάλλοι, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 23χρονου (16/2/1999) στράικερ της Λανς και επιδιώκει τον δανεισμό του από τη γαλλική ομάδα, αλλά για τον Αφρικανό επιθετικό ενδιαφέρεται και η Γαλατάσαραϊ. Ο Ιγκνάτιους Γκαναγκό αγωνίζεται στη Λανς από το καλοκαίρι του 2020, όταν η γαλλική ομάδα τον είχε αποκτήσει από την Νις έναντι 6 εκατ. ευρώ, ενώ ο 23χρονος στράικερ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Διαβάστε επίσης: Η «άφιξη» του Ουί-Τζο Χουάνγκ, ο Παναγιώτης Ρέτσος και η ερώτηση για τον «ζογκλέρ» Ανταμ Ουνάς

Ο Καμερουνέζος αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή της επίθεσης, αλλά υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα, προσφέροντας έξτρα λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του. Φέτος έχει αγωνιστεί και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει η Λανς στη Ligue 1, αλλά σε όλα μπήκε ως αλλαγή, έχοντας καταγράψει συνολικά 42 λεπτά. Δεν έχει σημειώσει ακόμα κάποιο γκολ, ενώ συνολικά με τη φανέλα της Λανς έχει 56 συμμετοχές, με 13 γκολ και 4 ασίστ. Στην καριέρα του έχει 131 ματς, με 29 γκολ και 5 ασίστ.

«Είναι ένας από τους παίκτες με τη μεγαλύτερη ζήτηση στη Λανς. Κι ενώ πλησιάζει η ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γαλατάσαραϊ αλλά και τον Ολυμπιακό, που θα ήθελε τον παίκτη δανεικό με οψιόν αγοράς», αναφέρουν οι Γάλλοι ρεπορτάζ τους, ενώ τονίζουν ότι η Λανς δεν θα ήταν αρνητικό στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ιγκνάτιους Γκαναγκό. Είτε ως δανεικό, είτε με κανονική μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, παρά τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι, έχει ως προτεραιότητά του τον Ουί-Τζο Χουάνγκ, με τους Ερυθρόλευκους να παλεύουν για την απόκτηση του επιθετικού της Μπορντό.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ