Σενάριο για ΑΕΚ και Τράουκο (Pic)

Σενάριο για ΑΕΚ και Τράουκο (Pic)

Δημοσίευμα από το Περού κάνει λόγο για ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 29χρονο αριστερό μπακ, Μιγκέλ Τράουκο, που έμεινε ελεύθερος από τη Σεντ Ετιέν.

Με ακόμη έναν (πρώην πλέον) παίκτη της Σεντ Ετιέν εμπλέκει την ΑΕΚ δημοσίευμα από το εξωτερικό. Ο λόγος για τον Μιγκέλ Τράουκο που έμεινε ελεύθερος από τους «στεφανουά» και σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Περού είναι στο στόχαστρο της Ένωσης αλλά και της Βαγεκάνο.

Πάντως αυτή τη στιγμή φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να απασχολήσει την ΑΕΚ η συγκεκριμένη περίπτωση καθώς οι «κιτρινόμαυροι» δεν ψάχνουν για αριστερό μπακ. Κάτι που μπορεί να αλλάξει αν αποχωρήσει ο Μοχαμάντι, ο οποίος πιάνει και θέση ξένου.

Διαβάστε επίσης: Ο Ουί-Τζο Χουάνγκ έρχεται και ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό

Ο Τράουκο έπαιξε για 3 χρόνια στη Γαλλία με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν έχοντας έρθει στην Ευρώπη από τη Φλαμένγκο. Συνολικά αγωνίστηκε σε 72 ματς με τους «στεφανουά» σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας δύο γκολ ενώ στη Φλαμένγκο για 3 σεζόν αγωνίστηκε σε 78 ματς με 4 τέρματα.

Είναι 68 φορές διεθνής με την Εθνική Περού και το 2019 ήταν φιναλίστ με την Εθνική ομάδα της χώρας του στον τελικό του Κόπα Αμέρικα και μέλος της καλύτερης ενδεκάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ