Επιβεβαίωση για το «10» από την Πορτογαλία: «Πρόταση 5 εκατομμυρίων από τη Σπόρτινγκ για τον Αλεξανδρόπουλο» (pics)

Επιβεβαίωση για το «10» από την Πορτογαλία: «Πρόταση 5 εκατομμυρίων από τη Σπόρτινγκ για τον Αλεξανδρόπουλο» (pics)

Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr από την Πορτογαλία, καθώς τα Μέσα της χώρας αναφέρουν ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κατέθεσε επίσημη πρόταση 5 εκατομμυρίων για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο του Παναθηναϊκού!

Ήταν στις 17 Αυγούστου, όταν to10.gr αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ένα ενδιαφέρον το οποίο η πορτογαλική ομάδα μετουσίωσε και σε επίσημη πρόταση, την οποία ωστόσο ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε, καθώς το ποσό ήταν κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Ολυμπιακός θέλει Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ρέιντζερς στους ομίλους του Champions League

Τα «λιοντάρια» ωστόσο επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση, φτάνοντας έτσι στα 5 εκατομμύρια ευρώ, το οποίο ήταν και το όριο που είχε θέσει ο Παναθηναϊκός.

Και πλέον, όπως ενημερωθήκατε και από το «10», ο Έλληνας μέσος του «τριφυλλιού» οδεύει προς την Πορτογαλία και μάλιστα δεν αποκλείεται να ταξιδέψει ακόμα και εντός της ημέρας ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο… ζωής που του έχουν προσφέρει.

Στην Πορτογαλία, οι πληροφορίες του «10» επιβεβαιώνονται απόλυτα, καθώς τα σημερινά πρωτοσέλιδα αναφέρουν ότι η μεταγραφή βρίσκεται στα… τελειώματα της.

Η «Record» αναφέρει ότι ο νεαρός μέσος είναι σχεδόν «λιοντάρι», τονίζοντας πως η υπόθεση είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της.

Η «A Bola» από την πλευρά της επιβεβαιώνει την πρόταση των 5 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσε η Σπόρτινγκ στον Παναθηναϊκό για τον 21χρονο, ενώ η «Ojogo» γράφει ότι τα «λιοντάρια» βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους «πράσινους».

Όπως όλα δείχνουν, το θέμα αναμένεται να ολοκληρωθεί πολύ σύντομα, με τον Αλεξανδρόπουλο να ετοιμάζεται για τη μεγάλη μεταγραφή και τον Παναθηναϊκό να βάζει στα ταμεία του ένα πάρα πολύ σημαντικό ποσό, από το οποίο θα προκύψει ωστόσο και ο αντικαταστάτης του Έλληνα μέσου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ