Ο Κολοβός ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό

Ο Κολοβός ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού, ο οποίος θα ενσωματωθεί άμεσα στη ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Σε μία ιδιαίτερα σημαντική μεταγραφική κίνηση προέβη ο Παναιτωλικός, κάνοντας δικό του τον Δημήτρη Κολοβό, με τον 29χρονο επιθετικό να ανακοινώνεται κι επίσημα σήμερα (24/8) από την ομάδα του Αγρινίου. Το συμβόλαιο του Έλληνα παίκτη θα είναι μονοετούς διάρκειας.

Ο Κολοβός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια και τη θητεία του στη Σέριφ Τίρασπολ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μολδαβίας, ενώ έπαιξε και στους ομίλους του Champions League.

Διαβάστε επίσης: Ο Ρέτσος που επιστρέφει και τα νέα δεδομένα για Φορτούνη

Το δεύτερο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Κοτσαελισπόρ και τώρα επιστρέφει με την ομάδα του Αγρινίου στη Super League, όπου συνολικά μετράει 125 συμμετοχές και 23 γκολ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται τον επόμενο χρόνο ο Δημήτρης Κολοβός, που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει στη Super League στην οποία αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Από το καλοκαίρι του 2020 αγωνίστηκε στη Σερίφ Τιρασπόλ και από τον περασμένο Ιανουάριο στην Κοτσαέλισπορ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας (9 συμμετοχές, 1 γκολ)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ