Ο Ρέτσος που επιστρέφει και τα νέα δεδομένα για Φορτούνη

Ο Ρέτσος που επιστρέφει και τα νέα δεδομένα για Φορτούνη

Στην τελική ευθεία το θέμα της επιστροφής του Πάνου Ρέτσου την ώρα που είναι πολύ πιθανή και αυτή του Κώστα Φορτούνη.

«Τρέχουν» για τα καλά τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές σε όλα τα «μέτωπα». Με τους ερυθρόλευκους να ετοιμάζονται όπως έχουμε αναφέρει άλλωστε από χθες να φέρουν παίκτες με ποιότητα στο μεγάλο λιμάνι ενισχύοντας ουσιαστικά την ομάδα σε καίριες θέσεις.

Από to10 διαβάσατε πρώτοι για την υπόθεση της επιστροφής του Πάνου Ρέτσου που πλέον έχει δρομολογηθεί για τα καλά και όλα δείχνουν πως είναι απλά θέμα ημερών για να κλείσει το deal και να βρεθεί ξανά στην ομάδα που αναδείχθηκε ο σπουδαίος Έλληνας κεντρικός αμυντικός.

Διαβάστε επίσης: «Νιούκαστλ και Λέστερ για Μαντί Καμαρά!» (pic)

Την ίδια ώρα είναι πολύ πιθανή η αλλαγή στα δεδομένα για το μέλλον του Κώστα Φορτούνη! Αν δεν προκύψει κάποια πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει από την επόμενη εβδομάδα μετά τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη στις προπονήσεις της ομάδας!

Όσον αφορά τον Ρέτσο, από την στιγμή που η Βερόνα έχει δώσει το «οκ» για να τον αφήσει ελεύθερο να επιλέξει το νέο σταθμό της καριέρας τα πράγματα κύλησαν εύκολα αναφορικά με την επιστροφή του στην ομάδα που έπαιξε για πρώτη φορά και «εκτίναξε» την καριέρα του.

Το wonderkid του Ολυμπιακού αναμένεται όπως όλα δείχνουν να πάρει τον δρόμο της επιστροφής με τους ερυθρόλευκους να προσθέτουν για την άμυνα τους ένα πολυεργαλείο που έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τους τραυματισμούς.

Ο Ρέτσος άλλωστε μπορεί να αγωνιστεί εκτός από στόπερ και στα άκρα της άμυνας κάτι που είναι σημαντικό για τον προγραμματισμό της ομάδας.

Στο «μέτωπο» του Φορτούνη τα δεδομένα όπως αναφέραμε παραπάνω άλλαξαν το τελευταίο διάστημα με τον Κορμπεράν να περιμένει να τον εντάξει στις προπονήσεις, πάντα αν δεν προκύψει κάτι σημαντικό στις μέρες που μεσολαβούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ