Μουρίνιο καλεί Καμαρά – Στο «παιχνίδι» και Μόντσα, Λέστερ, Νιούκαστλ (pic)

Μουρίνιο καλεί Καμαρά – Στο «παιχνίδι» και Μόντσα, Λέστερ, Νιούκαστλ (pic)

Νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία, με την «Corriere dello Sport» να βάζει στο «παιχνίδι» και τη Ρόμα για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά! Στο «κόλπο» και η Μόντσα του Μοντεστό.

Ο Μαντί Καμαρά είναι περιζήτητος. Για την ακρίβεια, παραμένει περιζήτητος. Και πρόκειται για ένα από τα πιο… ακριβά περιουσιακά στοιχεία που έχει στο ρόστερ του ο Ολυμπιακός.

Κάθε καλοκαίρι είναι ψηλά στις λίστες πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, με την Ιταλία και τη Serie A να «παίζουν» συχνά πυκνά. Αυτή τη φορά η «Corriere dello Sport» έβαλε στο παιχνίδι και τη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Φουλ για πρόκριση, με τον κόσμο στο πλευρό του

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει «κυκλώσει» το όνομα του χαφ του Ολυμπιακού, καθώς θέλει να ενισχύσει τον άξονα των «τζιαλορόσι».

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ που αποκτήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες υπέστη κάταγμα κνήμης σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις και έτσι η Ρόμα είναι υποχρεωμένη να καλύψει αυτό το κενό, με το όνομα του Καμαρά να «παίζει» δυνατά αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο η Ρόμα δεν είναι η μόνη ιταλική ομάδα που εξετάζει την περίπτωση του μέσου από τη Γουινέα, καθώς όπως αναφέρει ο Νικολο Σίρα, η Μόντσα του Φρανσουά Μοντεστό είναι επίσης ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες, με τη Λιλ να βρίσκεται επίσης στο κόλπο εδώ και αρκετό καιρό.

Όλα αυτά, την ώρα που η Premier League συνεχίζει να… καραδοκεί. Χθεσινά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έντονο και μάλιστα σοβαρό ενδιαφέρον των Νιούκαστλ και Λέστερ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον αξιόπιστο Άγγλο δημοσιογράφο, Πιτ Ορούρκ, τόσο οι «καρακάξες», όσο και οι «αλεπούδες», έχουν στα «ραντάρ» τους τον ποδοσφαιριστή των πρωταθλητών Ελλάδων.

Ο Ορούρκ μάλιστα τόνισε ότι οι δύο αγγλικές ομάδες δεν «παίζουν» μόνες, με τα τελευταία δημοσιεύματα των Ιταλών να επιβεβαιώνουν και τα λεγόμενα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ