Ολυμπιακός: Φουλ για πρόκριση, με τον κόσμο στο πλευρό του

Ολυμπιακός: Φουλ για πρόκριση, με τον κόσμο στο πλευρό του

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Απόλλωνα Λεμεσού (22:00) στη ρεβάνς του 1-1, με μοναδικό στόχο το εισιτήριο που θα τον στείλει στους ομίλους του Europa League.

Η μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό έφτασε. Οι Ερυθρόλευκοι ρίχνονται απόψε (22:00) στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Κύπρο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Λεμεσού στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, όπου εφόσον περάσει θα μπει στην κλήρωση από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας!

Διαβάστε επίσης: Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ 4-1: «Καθάρισε» στην παράταση κι έφυγε για τα… αστέρια

Ο Κάρλος Κορμπεράν προανήγγειλε επιθετικό και κυρίαρχο ποδόσφαιρο. «Η πρόθεσή μας είναι να παίξουμε επιθετικά. Δημιουργώντας ευκαιρίες βρίσκεσαι πιο κοντά στο γκολ και ως εκ τούτου πιο κοντά στο να πάρεις τη νίκη. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον αντίπαλό μας να μας απειλήσει», δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός.

Στα θετικά, κανονικά υπολογίζεται ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου αγώνα, Ιν Μπέομ Χουάνγκ, ο οποίος δήλωσε 100% έτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους ομίλους της δεύτερης τάξει διοργάνωση της UEFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ