«Φαβορί η Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά» (pics)

«Φαβορί η Ρόμα για τον Μαντί Καμαρά» (pics)

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Ρόμα είναι φαβορί για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Μαντί Καμαρά, με τους Ιταλούς να αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Αφρικανό χαφ του Ολυμπιακού και μάλιστα να παρουσιάζουν την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ως το φαβορί για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Twitter οι δημοσιογράφοι Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο και Τζανλουίτζι Λονγκάρι, η Ρόμα ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – «Ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό» (vids)

Ο Ολλανδός υπέστη κάταγμα στην κνήμη και ο Ζοσέ Μουρίνιο ψάχνει τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει, με τη Ρόμα να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά και τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα να θεωρούν τους Τζιαλορόσι ως τον πιθανότερο προορισμό του Αφρικανού μέσου των Πειραιωτών.

Αξίζει να σημειώσουμε μάλιστα στις αναρτήσεις τους οι Ιταλοί δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι η Ρόμα θέλει να αποκτήσει τον διεθνή χαφ του Ολυμπιακού ως δανεικό για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Η Ρόμα, πάντως, όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, δεν είναι η μοναδική ομάδα που φέρεται να έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Μαντί Καμαρά, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, για την περίπτωση του Αφρικανού ερίζουν επίσης οι Μόντσα, Λέστερ και Νιούκαστλ.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Του Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο

Και του Τζανλουίτζι Λονγκάρι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ