ΑΕΚ: Στην Τέλσταρ για δύο χρόνια ο Γιούσης

ΑΕΚ: Στην Τέλσταρ για δύο χρόνια ο Γιούσης

Η Τέλσταρ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Χρήστου Γιούση από την ΑΕΚ, με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών με την ολλανδική ομάδα.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Χρήστος Γιούσης, ο οποίος μετά από πέντε χρόνια στην Ένωση θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ολλανδία και την Τέλσταρ. Μάλιστα την είδηση έκανε γνωστή ο προπονητής της νέας του ομάδας, με τα ΜΜΕ της χώρας να τονίζουν πως ο 23χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

«Τον γνωρίζω πολύ καλά από το δίκτυό μου και είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι ένα δεκάρι που του αρέσει να παίζει πίσω από τον επιθετικό. Κοιτάζαμε για κάτι τέτοιο. Τον είδα σε δράση με την ΑΕΚ στο προπονητικό τους κέντρο στην Ολλανδία. Αρχικά δεν περίμενα ότι θα ερχόταν στην Τέλσταρ, συνεπώς είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Υπήρξαν στιγμές που πίστεψα ότι δεν θα γινόταν», ανέφερε συγκεκριμένα ο Μάικ Σνόεϊ.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε στην Αθήνα ο Ουί-Τζο Χουάνγκ – «Ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό» (vids)

Η Τέλσταρ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας και είχε παρακολουθήσει τον νεαρό μεσοεπιθετικό από το Άλκμααρ όπου έκανε προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα. Ο Γιούσης αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και με την πρώτη ομάδα κατέγραψε εννιά συμμετοχές και δύο γκολ. Πέρσι αγωνίστηκε με την ΑΕΚ Β’ στη Super League 2, όπου σε 29 παιχνίδια σκόραρε 17 τέρματα και είχε και τέσσερις ασίστ, όντας ο MVP της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ