ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιβεβαίωσης θέσης για το ματς με τον Βόλο – Θα βγουν και απλά εισιτήρια

ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιβεβαίωσης θέσης για το ματς με τον Βόλο – Θα βγουν και απλά εισιτήρια

Έκλεισε η πλατφόρμα εξασφάλισης θέσης για τους κατόχους διαρκείας της ΑΕΚ και την Παρασκευή θα διατεθεί και περιορισμένος αριθμός απλών εισιτηρίων.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιβεβαίωσης θέσης των κατόχων διαρκείας της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Βόλο στη Ριζούπολη. Όπως ενημέρωσε η Ένωση, δεν καλύφθηκε η πληρότητα κι έτσι έχει απομείνει ένας περιορισμένος αριθμός θέσεων τις οποίες θα διαθέσει η ΠΑΕ με απλά εισιτήρια από την Παρασκευή και τα οποία και θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά.

Διαβάστε επίσης: Φεύγει ο Αλεξανδρόπουλος, αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για δεύτερο χαφ – Ορθάνοιχτο «παράθυρο» και για στόπερ

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εξασφάλισης θέσης από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 για τον αγώνα ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γιώργος Καμάρας» της Ριζούπολης (27/8 – 21.30).

Οι φίλαθλοι που συμμετείχαν σε αυτήν έχουν αποκτήσει αυτομάτως δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο της Ριζούπολης μόνο με την επίδειξη της κάρτας διαρκείας τους, στη θύρα που θα τους υποδειχθεί με νεότερη ανακοίνωση αύριο, Παρασκευή.

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός θέσεων και ως εκ τούτου αύριο (26/8) θα ξεκινήσει η διάθεση και απλών εισιτηρίων μόνο με ηλεκτρονική πώληση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν μέσω της αυριανής ανακοίνωσης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ