ΑΕΚ: «Πετάει» για Ρωσία ο Μιτάι και ολοκληρώνει το «χρυσό» deal

ΑΕΚ: «Πετάει» για Ρωσία ο Μιτάι και ολοκληρώνει το «χρυσό» deal

Ο Μάριο Μιτάι θα ταξιδέψει αύριο με προορισμό τη Ρωσία, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Μόσχας θα πρέπει να θεωρείται ήδη ο Μάριο Μιτάι.

Η ΑΕΚ και η ρωσική ομάδα έφτασαν σε οριστική συμφωνία και τακτοποίησαν και τις τελευταίες λεπτομέρειες της υπόθεσης, με τον Αλβανό αριστερό μπακ να αναμένεται αύριο εντός της ημέρας να βρεθεί στη χώρα, ώστε να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Διαβάστε επίσης: Ξανά χωρίς ξένους διαιτητές – Καραντώνης στην Τρίπολη, Φωτιάς στο Ηράκλειο

Αφού περάσει και τις εξετάσεις, ο Μιτάι θα ανακοινωθεί και θα γίνει ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ και με τη… βούλα. Μία συμφωνία η οποία στην ΑΕΚ θα αποφέρει 3 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόκειται για μια από τις ακριβότερες πωλήσεις ever για την Ένωση, με τον Αλβανό άσο να γίνεται η τέταρτη πιο ακριβή πώληση στην ιστορία του κλαμπ. Στη συμφωνία υπάρχει μάλιστα κι επιπλέον ποσοστό μεταπώλησης για την ΑΕΚ η οποία πετυχαίνει ένα εκπληκτικό deal αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Μιτάι αγωνίστηκε πέρσι στη Β’ ομάδα ενώ φέτος δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ