Οριστικό: Ο Φορτούνης υπέγραψε έως το 2024 – Σάββατο γυρίζει Ρέντη και παίρνει το «7» – Ολες οι λεπτομέρειες

Οριστικό: Ο Φορτούνης υπέγραψε έως το 2024 – Σάββατο γυρίζει Ρέντη και παίρνει το «7» – Ολες οι λεπτομέρειες

Ο Κώστας Φορτούνης συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με μείωση σχεδόν 50%, απέρριψε μυθική πρόταση από την ομάδα του Μπερνάρντ και μπαίνει άμεσα.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι εδώ. Επί της ουσίας δεν έφυγε ποτέ. Αλλά πλέον είναι εδώ. Για να μείνει. Και να προσφέρει όσα μπορεί στην ομάδα της καρδιάς του. Στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου, η… τρίτη καριέρα του «Φόρτου» στον Ολυμπιακό, ξεκινάει. Στις 09:00 το πρωί είναι προγραμματισμένο το ραντεβού των ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών με τον Κάρλος Κορμπεράν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με σκοπό να ξεκινήσει η προετοιμασία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Μια προετοιμασία στην οποία ο κύριος «No7» θα είναι πάλι παρών.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr είναι πολύ συγκριμένες και δεν επιδέχονται αμφισβήτησης: Ο Κώστας Φορτούνης μένει στον Ολυμπιακό. Όχι έως ότου τελειώσει το συμβόλαιο του, το καλοκαίρι του 2023. Ο Φορτούνης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Συζήτησαν τα πάντα, έδειξε εμπράκτως πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του, επήλθε πλήρης συμφωνία, σε όλα. Και το συμβόλαιο του κορυφαίου Ελληνα επιτελικού μέσου, επεκτάθηκε έως το καλοκαίρι του 2024. Με υπογραφές και σφραγίδες.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Το «ταυρί» Ουί-Τζο Χουάνγκ που παίζει άμεσα, ο Ρέτσος που τσέκαρε τα εισιτήρια και οι δυο εκπλήξεις…

Χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή ποσά, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φορτούνης όχι απλώς επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά επί της ουσίας είπε αμέσως το «ναι» σε πρόταση με σχεδόν τα μισά χρήματα από αυτά που προβλέπονταν για τον τελευταίο χρόνο του συμβόλαιο του στους Ερυθρόλευκους. Για την ακρίβεια, λέγεται ότι «έσπασε» στη μέση τα 1.7 εκατ. ευρώ που προέβλεπε ο τελευταίος χρόνος συμβολαίου του. Αναμένεται να λάβει αυτό το ποσό σε δύο χρόνια! Με το νέο του συμβόλαιο να περιλαμβάνει μια σειρά από μπόνους. Τα οποία ο παίκτης αποδέχθηκε. Δείχνοντας πίστη στις δυνατότητές του, αλλά και στην… κατάστασή του.

Σε αυτό το σημείο κάτι σημαντικό. Απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες στα χέρια του Πωλ Κουτσολιάκου, ατζέντη του Φορτούνη, έφτασε μια μεγάλη προσφορά. Συγκεκριμένη προσφορά. Από τη… Σαρίγια! Μόλις η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποδέσμευσε τον Μπερνάρντ, στράφηκε στον Ελληνα επιτελικό χαφ, προτείνοντάς του πολυετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές που έφταναν τα 2.5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, τόσο ο παίκτης όσο και ο Ολυμπιακός επέλεξαν να συμπορευτούν. Και να αφήσουν στην άκρη όσα συνέβησαν τους προηγούμενους μήνες.

Και κάτι επ’ αυτού. Ο Φορτούνης έχει κάνει λάθη στην καριέρα του. Αλλά η σχέση του με τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη δεν χάλασε ποτέ. Ο Πέδρο Μαρτίνς πίεσε το καλοκαίρι να μην ακολουθήσει ούτε καν την προετοιμασία. Ενημέρωσε τον παίκτη λίγες ημέρες πριν τη συγκέντρωση στο Ρέντη ότι δεν ήθελε να τον έχει στην ομάδα του. Το ότι το γυαλί στις σχέσεις μεταξύ τους είχε «σπάσει», ήταν γνωστό και ρόλο σε αυτό έπαιξαν πολλά. Κυρίως, όμως, έπαιξε το γεγονός ότι ο Μαρτίνς πείστηκε για κάποιον λόγο που κανείς δεν κατάλαβε, ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Οι λεπτομέρειες τις σχέσεις τους δεν έχουν καμία αξία αυτή τη στιγμή. Είναι απλά κουτσομπολιό.

Εκείνο που έχει αξία να αναφέρουμε είναι ότι μετά το λάθος που έκανε στο περιβόητο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο που είχε κάνει τρελό… ράλι για να επιστρέψει σε 5,5 μήνες από τον τραυματισμό στον πρόσθιο χιαστό και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, ο Φορτούνης έκανε κάτι που δεν έχει γίνει από άλλον ποδοσφαιριστή των Ερυθρόλευκων. Μάζεψε συμπαίκτες, προπονητές και ζήτησε συγνώμη από όλους. «Συγνώμη», που ο Μαρτίνς ουσιαστικά δεν έκανε αποδεκτή ποτέ, αλλάζοντας ριζικά τη στάση του απέναντι στον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Κάτι τελευταίο. Για να επιστρέψει ο Φορτούνης στην πρώτη ομάδα και την… κανονικότητα, ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να επιβάλει τίποτα. Υπήρχε ένας νέος προπονητής και αυτός έπρεπε να έχει το δικαίωμα να πει την άποψή του. Και αυτό έγινε. Ο Κάρλος Κορμπεράν αναρωτήθηκε γιατί να μην είναι στο ρόστερ ένας τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Και η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε. Για την ακρίβεια, όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε. Εκαναν το καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Ετσι, από σήμερα το πρωί, ο Κώστας Φορτούνης με το «7» στην πλάτη, «επιστρέφει»…

ΑΝΤΙ ΕΠΙΛΟΓΟΥ: Από τη στιγμή που ο Φορτούνης επιστρέφει το πρωί του Σαββάτου (27/08) στις προπονήσεις, αυτομάτως θέτει εαυτόν στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν ακόμη και για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Το πότε θα παίξει, βεβαίως, θα κριθεί από την ετοιμότητα του Ελληνα ποδοσφαιριστή. Με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η φυσική του κατάσταση είναι καλή. Κάτι που μένει να φανεί στον αγωνιστικό μέσα από τις προπονήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ