Μάχη για Μάντι Καμαρά: 1+7 εκατ. € υποχρεωτική οψιόν η Μόντσα – 1.5 + 9 εκατ. € απλή οψιόν η Ρόμα

Μάχη για Μάντι Καμαρά: 1+7 εκατ. € υποχρεωτική οψιόν η Μόντσα – 1.5 + 9 εκατ. € απλή οψιόν η Ρόμα

To10.gr αποκαλύπτει τις δυο επίσημες προτάσεις που έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός από Μόντσα και Ρόμα για τον Μάντι Καμαρά.

Μετά από τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο χρόνος του Μαντί Καμαρά στον Πειραιά φαίνεται πως τελειώνει. Σε πολλές μεταγραφικές περιόδους κατά το παρελθόν το όνομα του Αφρικανού άσου «έπαιξε» δυνατά για μεταγραφή, αλλά στο τέλος πάντα έμεινε στους «ερυθρόλευκους».

Αυτή τη φορά τα δεδομένα είναι διαφορετικά και ο 25χρονος μέσος φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες με προορισμό την Ιταλία. Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα παρουσίαζαν τον Καμαρά σχεδόν κλεισμένο στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο ως δανεικό με οψιόν αγοράς.

Διαβάστε επίσης: Σοκ με Σλούκα στην Εθνική!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «10» ωστόσο, οι επίσημες προτάσεις που έχει δειχτεί ο Ολυμπιακός για τον διεθνή ποδοσφαιριστή είναι δύο. Η μία είναι όντως από τη Ρόμα η οποία θέλει τον Καμαρά δανεικό με ενοίκιο στο 1,5 εκατ. ευρώ και οψιόν 9 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Η άλλη προσφορά που έχει φτάσει στα γραφεία των πρωταθλητών Ελλάδος είναι από τη Μόντσα, όπου αθλητικός διευθυντής είναι εδώ και λίγους μήνες ο Φρανσουά Μοντεστό, με τη νεοφώτιστη ομάδα να δίνει 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Καμαρά και υποχρεωτική οψιόν στα 7 εκατ. ευρώ, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα παραμείνει στη Serie A.

Έτσι έχουν τα δεδομένα αυτή τη στιγμή σχετικά με το επίσημο ενδιαφέρον για τον παίκτη του Ολυμπιακού. Το μόνο σίγουρο είναι πως το μέλλον του Καμαρά είναι μακριά από τους «ερυθρόλευκους» και απομένει πλέον να δούμε σε ποια από τις δύο ομάδες θα συνεχίσει την καριέρα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ