Χαμός στην Ιταλία με Μάντι και Ρόμα: Τι λένε για τις διαπραγματεύσεις και ποτε περιμενουν να κλείσει το deal

Χαμός στην Ιταλία με Μάντι και Ρόμα: Τι λένε για τις διαπραγματεύσεις και ποτε περιμενουν να κλείσει το deal

Οι Ιταλοί δεν θεωρούν τελειωμένη τη μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα, ωστόσο τονίζουν ότι το deal είναι πολύ κοντά.

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα με τον Μαντί Καμαρά τις τελευταίες ώρες.

Μόλις χθες το πρωί, οι Ιταλοί ανέφεραν ότι η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στη Ρόμα κινούταν σε «καυτά» επίπεδα, τονίζοντας πως η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές ήταν πάρα πολύ κοντά.

Διαβάστε επίσης: Ο Κριστιάν Καρεμπέ συναντάει την πρώτη του αγάπη (vids)

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες του «10» οι επίσημες προτάσεις που έχει δειχτεί ο Ολυμπιακός για τον διεθνή ποδοσφαιριστή είναι δύο. Η μία είναι όντως από τη Ρόμα η οποία θέλει τον Καμαρά δανεικό και με προαιρετική οψιόν αγοράς, ενώ η άλλη είναι της Μόντσα η οποία δίνει 1 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό του Καμαρά και υποχρεωτική οψιόν στα 7 εκατ. ευρώ, με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα παραμείνει στη Serie A.

Οι Ιταλοί σήμερα τονίζουν πάντως ότι η Ρόμα συνεχίζει να πιέζει. Και μάλιστα αναφέρουν ότι παρότι το deal δεν θεωρείται τελειωμένο, δεν αποκλείεται να προχωρήσει άμεσα μέσα στις επόμενες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», πέρα από το ποσό του δανεισμού που κυμαίνεται στο 1,5 εκατομμύριο, η Ρόμα προσφέρει 7-8 εκατομμύρια για το επόμενο καλοκαίρι, σε περίπτωση που εκείνη θελήσει να ενεργοποιήσει την οψιόν.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του φέρεται να επιθυμεί πάνω από 10 εκατομμύρια και μάλιστα φέρεται να τα θέλει «σίγουρα», δηλαδή να μπει στη συμφωνία υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Οι Ιταλοί ωστότο τονίζουν πως πολύ δύσκολα μπορούν να χαλάσουν το deal αυτές οι διαφορές και περιμένουν ότι η υπόθεση θα κλείσει πολύ σύντομα, με τον Καμαρά να αναμένεται να γίνει κάτοικος Ρώμης…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ