ΑΕΚ: Πολυετές το συμβόλαιο του Ελίασον – Πότε αναμένεται στην Αθήνα

ΑΕΚ: Πολυετές το συμβόλαιο του Ελίασον – Πότε αναμένεται στην Αθήνα

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal της ΑΕΚ με τη Νιμ για τον Νίκλας Ελίασον ο οποίος θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με την Ένωση.

Πολύ κοντά στην έκτη της καλοκαιρινή μεταγραφή είναι η ΑΕΚ που θα κάνει δικό της τον Νίκλας Ελίασον από τη Νιμ, πληρώνοντας δύο εκατ. ευρώ. Οι δύο ομάδες ρυθμίζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal και ο παίκτης να υπογράψει στην Ένωση.

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η χρονική διάρκεια που θα έχει το συμβόλαιο του Σουηδού, αυτό θα είναι πιθανότατα για τρία ή τέσσερα χρόνια. Όσο για το πότε αναμένεται στην Ελλάδα; Μέχρι τη Δευτέρα το αργότερο ο Ελίασον θα έρθει στην Αθήνα για τις εξετάσεις και τις υπογραφές και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα ο οποίος ήθελε πολύ την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: «Μια ανάσα από τη Ρόμα ο Καμαρά» (pic)

Πρέπει να σημειωθεί πως ο Ελίασον έχει κάνει κανονικά το καλοκαίρι προετοιμασία με τη Νιμ κι έχει μετρήσει ήδη δυο συμμετοχές στη Ligue 2 με τη Νιμ. Τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 6 Αυγούστου στο 1-1 με τη Σεντ Ετιέν όπου έπαιξε βασικός και στη συνέχεια τέθηκε εκτός ομάδας ουσιαστικά αφού επρόκειτο να πωληθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ