Equipe: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αμαβί» (vid)

Equipe: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Αμαβί» (vid)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Equipe», οι Ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Μαρσέιγ, Τζόρνταν Αμαβί.

Την περίπτωση του Γάλλου αριστερού μπακ της Μαρσέιγ, Τζόρνταν Αμαβί, εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Equipe».

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση ου 28χρονου ακραίου αμυντικού της Μαρσέιγ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της γαλλικής ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: «Μια ανάσα από τη Ρόμα ο Καμαρά» (pic)

Ο Τζόρνταν Αμαβί, ο οποίος πέρσι επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Μαρσέιγ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αγωνίζεται στους Μασσαλούς από το 2017, όταν αποκτήθηκε από την Αστον Βίλα, αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή έναντι 10 εκατ. ευρώ.  Συνολικά με τα χρώματα της Μαρσέιγ έχει 127 συμμετοχές, με 3 γκολ και 11 ασίστ, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Νις, με την οποία αγωνίστηκε σε 9 ματς.

Το καλοκαίρι επέστρεψε στη Μαρσέιγ, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ για τη φετινή σεζόν και η γαλλική ομάδα ψάχνει να τον παραχωρήσει, είτε ως δανεικό είτε με κανονική μεταγραφή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αμαβί μπορεί να προσφέρει λύσεις και ως φουλ μπακ, αλλά και ως αριστερό εξτρέμ, αφού πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή, με επιθετικές αρετές.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι το προηγούμενο διάστημα απέκτησαν ως δανεικό από την Μαρσέιγ τον Ντε Λα Φουέντε.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ