Θρύλος non-stop με 18 ματς έως την διακοπή για το Μουντιάλ

Θρύλος non-stop με 18 ματς έως την διακοπή για το Μουντιάλ

Πως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα του Ολυμπιακού που θα παίζει τρία ματς την εβδομάδα στο μεγαλύτερο διάστημα έως τις 13 Νοεμβρίου που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη.

Από την αρχή της σεζόν γνώριζαν στον Ολυμπιακό πως η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Το Μουντιάλ του Κατάρ βλέπετε που θα γίνει Νοέμβριο-Δεκέμβριο φέρνει… επανάσταση στο ποδόσφαιρο και αναγκάζει τα πάντα να πάνε σε… fast forward.

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τους ομίλους ξεκινούν με το… καλημέρα του Σεπτέμβριου και ολοκληρώνονται στις αρχές του Νοεμβρίου δημιουργώντας έτσι ένα ασφυκτικό πρόγραμμα για τις ομάδες που παίζουν σε διπλό ταμπλό.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Ιταλία με Μάντι και Ρομά: Τι λένε για τις διαπραγματεύσεις και ποτε περιμενουν να κλείσει το deal

Στην Ελλάδα η μοναδική ομάδα που «μένει Ευρώπη» είναι εδώ και καιρό μάλιστα ο Ολυμπιακός. Και αυτό τον φέρνει σε πιο δύσκολη θέση από τους υπόλοιπους στο πρωτάθλημα, μια δυσκολία βεβαίως που με χαρά αναλαμβάνουν και φέτος οι Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός είναι μαθημένος στα δύσκολα και στις εβδομάδες με 3 αγώνες, είναι όμως αλήθεια πως αυτό που θα ζήσει μέχρι και την διακοπή για το Μουντιάλ είναι πρωτόγνωρο. Θέλετε αποδείξεις; 18 αγώνες περιμένουν τον Ολυμπιακό από το ματς της Δευτέρας στην Τρίπολη έως το ματς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη στις 13 Νοεμβρίου.

18 αγώνες σε 87 μέρες κάτι που μεταφράζεται σε έναν αγώνα κάθε 4,8 μέρες αλλά δεν είναι ακριβώς αυτή η αλήθεια. Βλέπετε υπάρχει και μια διακοπή στο πρωτάθλημα για τις εθνικές ομάδες και τους αγώνες των Nations League κάτι που σημαίνει πως από τις 18 Σεπτεμβρίου που θα παίξει στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στη δράση 1 ή 2 Οκτωβρίου για το ματς με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Και σε αυτό το διάστημα της διακοπής για τους μισούς τουλάχιστον ερυθρόλευκους δεν θα υπάρχει ξεκούραση λόγω των υποχρεώσεων που έχουν με τις εθνικές τους ομάδες.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως το ποσοστό γίνεται ακόμη μικρότερο φθάνοντας το ένα ματς ανά 4 μέρες! Με τον Κάρλος Κορμπεράν και το επιτελείο του να έχουν το δύσκολο έργο να βρουν τον τρόπο να ανταπεξέλθουν με επιτυχία καθώς θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν όλο το ρόστερ που έχουν στη διάθεσή τους.

Από την στιγμή που γνωρίζουμε πλέον το πρόγραμμα του Γιουρόπα Λιγκ μπορούμε να δούμε ολοκληρωμένο το ερυθρόλευκο ταξίδι από τις 29/8 έως και τις 13/11. Υπάρχουν «διαβολοβδομάδες» με δύο ταξίδια και ντέρμπι ενώ και η τελευταία εβδομάδα πριν την διακοπή έχει Παναθηναϊκό (εκτός) και ΑΕΚ (εντός) μέσα σε 7 μέρες και ένα ταξίδι ενδιάμεσα στη Λιβαδειά.

Μέχρι τότε υπάρχει το δύσκολο διάστημα 9-16 Οκτωβρίου με ΟΦΗ στο Ηράκλειο, Καραμπάγκ στο Μπακού και ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη ενώ πριν την διακοπή του Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 15 του μήνα την Φράιμπουργκ και λίγο μετά παίζει στο Βικελίδης με τον Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:

29/8 – Αστέρας *
3/9 – Ιωνικός
8/9 Ναντ *
11/9 Βόλος
15/9 Φράιμπουργκ
18/9 Άρης *
1-2/10 Ατρόμητος
6/10 Καραμπάγκ
9/10 ΟΦΗ *
13/10 Καραμπάγκ *
16/10 ΠΑΟΚ
22-23/10 Παναιτωλικός *
27/10 Φράιμπουργκ *
29-30 Λαμία
3/11 Ναντ
5-6/11 ΠΑΟ *
9-10/11 Λεβαδειακός *
12-13/11 AEK

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ