Την έχει κάνει… πελάτισσα: Τέσσερις νίκες ο Βόλος στα τελευταία πέντε ματς με την ΑΕΚ

Την έχει κάνει… πελάτισσα: Τέσσερις νίκες ο Βόλος στα τελευταία πέντε ματς με την ΑΕΚ

Πελατειακή σχέση φαίνεται πως έχει αναπτύξει με την ΑΕΚ ο Βόλος...

Για ακόμη μια φορά η ΑΕΚ απογοήτευσε το φίλαθλο κοινό της. Και μάλιστα, αυτή τη φορά το έκανε μόλις στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, το οποίο μάλιστα διεξήχθη στη… γειτονιά της.

Η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των περιστάσεων απέναντι στον Βόλο στη Ριζούπολη και γνώρισε την ήττα με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Διαβάστε επίσης: Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Τελειώνει του Καμαρά στη Ρόμα» (pic)

Για τον Βόλο αυτή ήταν η πρώτη νίκη της σεζόν. Η ομάδα της Μαγνησίας μπορεί να μην τα καταφέρνει απέναντι σε άλλες ομάδες, ωστόσο κόντρα στην Ένωση δείχνει να έχει βρει το… κόλπο.

Διότι, για τον Βόλο αυτή η νίκη στη Ριζούπολη, ήταν η τέταρτη του κόντρα στην ΑΕΚ στα τελευταία πέντε παιχνίδια! Η ομάδα της Μαγνησίας φαίνεται πως έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη… πελατειακή σχέση με τους «κιτρινόμαυρους», καθώς όπως και πέρσι στο ΟΑΚΑ, έτσι και φέτος, κατάφερε να φύγει με το διπλό, φτάνοντας πλέον τις τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε μεταξύ τους παιχνίδια.

Μάλιστα, ένα ακόμα φοβερό στοιχείο, είναι το γεγονός ότι και στα δέκα παιχνίδια που έχουν «δώσει» οι δύο ομάδες, ο Βόλος έχει καταφέρει να σκοράρει σε όλα τουλάχιστον μια φορά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ