Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Τελειώνει του Καμαρά στη Ρόμα» (pic)

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Τελειώνει του Καμαρά στη Ρόμα» (pic)

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ρόμα αναμένεται να ολοκληρώσει την απόκτηση του Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό.

Μια ανάσα από τη Ρόμα φαίνεται πως βρίσκεται ο Μαντί Καμαρά. Τα δημοσιεύματα στην Ιταλία δίνουν και παίρνουν, με τον έγκυρο και ειδικό στη μεταγραφολογία, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να τονίζει ότι το deal ανάμεσα στους «τζιαλορόσι» και τον Ολυμπιακό είναι πλέον προ των πυλών.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, η Ρόμα αναμένεται να ολοκληρώσει πολύ σύντομα την υπόθεση και να κάνει δικό της τον μέσο από τη Γουινέα. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρομάνο γράφει για τρεις μεταγραφικές υποθέσεις της Serie A, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις επόμενες ώρες, με τον Μαντί Καμαρά να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα.

Διαβάστε επίσης: 1+1 εξτρέμ ο Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Ουνάς, οι «ρουκέτες» Μουνίρ, Γιανουζάι και η έξτρα λύση Ιβάν Καβαλέιρο

Ο Καμαρά αναμένεται να μετακομίσει στη Ρώμη ως δανεικός, με ενοίκιο ύψους 2 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία των Τζιαλορόσι με τον Ολυμπιακό θα υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι 8 εκατ. ευρώ.

Μια οψιόν, που όπως ανέφερε χθες ο Ντι Μάρτζιο, θα ενεργοποιηθεί αυτόματα εάν ο μέσος από τη Γουινέα αγωνιστεί στο 70% των αγώνων της Ρόμα και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ