Μαζικού: «Ήρθα να παλέψω για τίτλους με τον Άρη»

Μαζικού: «Ήρθα να παλέψω για τίτλους με τον Άρη»

Ο Μπράντλεϊ Μαζικού τόνισε πως είναι έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα του Άρη, υπογραμμίζοντας πως το Κύπελλο είναι ένας από τους βασικούς στόχους για τους «κιτρινόμαυρους».

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA εν όψει της αποψινής αναμέτρησης του Άρη με τον Παναιτωλικό (28/8, 19:00), ο Μπράντλεϊ Μαζικού τόνισε πως είναι έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με τους Θεσσαλονικείς, σημειώνοντας πως το Κύπελλο αποτελεί βασικό στόχο του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Η συνήθεια που τείνει να γίνει λατρεία… (vids)

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάθε αρχή είναι και δύσκολη, κερδίσαμε αυτό είναι το ευχάριστο και το θετικό. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, πολλοί καινούριοι παίκτες, και κάθε καινούριος πρέπει να προσαρμοστεί στους παλιούς. Η πρώτη αποστολή ήταν επιτυχής, τώρα έχουμε ένα νέο παιχνίδι μπροστά μας».

Για το πως του φαίνεται το ελληνικό πρωτάθλημα και τι περιμένει για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

Για τον ανταγωνισμό στο ρόστερ του Άρη:

«Είναι κάτι δεδομένο , θα πρέπει πρώτα εμείς οι καινούριοι να συγχρονιστούμε με τους παλιούς και φυσικά η ποιότητα των παικτών που έχουν προστεθεί στο ρόστερ είναι κάτι που κάνει τον κόσμο της ομάδας να έχει υψηλές προσδοκίες».

Για το αν βρήκε όσα περίμενε στον Άρη:

«Είναι σημαντικό για μας να είμαστε ανταγωνιστικοί, να μπορέσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα, ώστε να διεκδικήσουμε πράγματα στην Ελλάδα, γνωρίζω ότι θέλουμε το Κύπελλο, είναι βασικός μας στόχος και θα παλέψουμε γι’ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ