Άρης: Έχει ποιότητα και αποδέχεται τους υψηλούς στόχους

Άρης: Έχει ποιότητα και αποδέχεται τους υψηλούς στόχους

Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε την αρχή και φαίνεται οτι και τα αποδυτήρια έχουν «μπολιαστεί» πλέον με την ιδέα της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ο Άρης έκανε το αυτονόητο στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κερδίζοντας με 3-0 τον Λεβαδειακό. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση για ένα μισάωρο, περίπου, στο δεύτερο ημίχρονο και βγάζοντας μπόλικη ποιότητα στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης.

Φυσικά και θα πρέπει να αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι του, υπάρχει, όμως και η άλλη ανάγνωση του πράγματος. Αυτή που αναφέρει οτι ακόμα και με αυτά τα 30 λεπτά, κέρδισε εύκολα τον αντίπαλο του, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: «Ερυθρόλευκος» μέχρι το 2024 ο Φορτούνης! (vid)

Η ομάδα του Μπούργος έχει αύριο να δώσει ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτή τη φορά εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό. Μια δοκιμασία μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης και την ώθηση των οπαδών του, ένα παιχνίδι αποδείξεων.

Το σημαντικό είναι οτι ο Άρης δεν είναι πλέον, απλά, μια ομάδα με έμψυχο υλικό γεμάτο ποιότητα και ποδοσφαιριστές κλάσης. Το σημαντικό είναι οτι είναι μια ομάδα που πιστεύει οτι ξεκίνησε το πρωτάθλημα με στόχο να διεκδικήσει την κατάκτηση του.

Όχι μονο δεν φοβίζει τον προπονητή και τους παίκτες η συγκεκριμένη πρόκλησης αλλά φαίνεται να τους… φτιάχνει. Ο Θόδωρος Καρυπίδης έκανε την αρχή και φαίνεται οτι και τα αποδυτήρια έχουν «μπολιαστεί» πλέον με την ιδέα της διεκδίκησης του τίτλου.

Όπως πρόκληση για τον Άρη αποτελεί και το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο. Το πως θα το διαχειριστεί, το πως θα παραταχθεί, με μοναδικό στόχο να το κερδίσει και να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα.

Γρίφος αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χέρμαν Μπούργος, καθώς φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Φαίνεται, όμως, ότι για πρώτη φορά, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Μανού Γκαρθία.

Μια κίνηση που θα δώσει πολλά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του Άρη και στη δημιουργία. Ο Ισπανός έχει το σπάνιο χάρισμα να μπορεί να εκμεταλλευτεί τους συμπαίκτες του και να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα γι ‘ αυτούς.

Αντίθετα, πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, εκεί όπου ο Εμπακατά θα αντικαταστήσει τον τραυματία Οντουμπάζιο.

Ανεξάρτητα, πάντως, από την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Χερμάν Μπούργος, ο Άρης μπορεί να περάσει από το Αγρίνιο και να κάνει το δύο στα δύο. Αρκεί να παραταχθεί με τη σωστή νοοτροπία…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ