«Ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε την πρόταση της Ρόμα για τον Καμαρά»

«Ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε την πρόταση της Ρόμα για τον Καμαρά»

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε την πρόταση της Ρόμα και ο Μαντί Καμαρά μετακομίζει στη Serie A και τους Τζιαλορόσι.

Βαλίτσες για την Ιταλία και τη Ρώμη ετοιμάζει ο Μαντί Καμαρά, καθώς σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο Ολυμπιακός αποδέχθηκε την πρόταση της Ρόμα και ο Αφρικανός μέσος μετακομίζει στη γειτονική χώρα και τους Τζιαλορόσι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Ντι Μάρτζιο, οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν σε όλα για τον μονοετή δανεισμό του Μαντί Καμαρά, με ενοίκιο ύψους 2 εκατ. ευρώ, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 8 εκατ. ευρώ, η οποία μάλιστα υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει υποχρεωτική.

Διαβάστε επίσης: Κάνει πλάκα ο Φερστάπεν και αγγίζει το 2ο σερί πρωτάθλημα

Όπως τονίζει ο Ιταλός δημοσιογράφος, η οψιόν αγοράς θα γίνει υποχρεωτική εάν ο Μαντί Καμαρά αγωνιστεί στο 70% των αναμετρήσεων των Τζιαλορόσι και η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο εξασφαλίσει την έξοδό της στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Ρόμα προορίζει τον Μαντί Καμαρά ως αντικαταστάτη του Τζίνι Βαϊνάλντουμ, ο οποίος τραυματίστηκες σοβαρά και θα χρειαστεί να μείνει για αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Μουρίνιο μετά τον τραυματισμό του Ολλανδού ζήτησε την απόκτηση μέσου, με τη Ρόμα να καταλήγει στην περίπτωση του «ερυθρόλευκου» άσου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ντι Μάρτζιο στο χθεσινό του ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο Μαντί Καμαρά μπορεί να ταξιδέψει στην Ιταλία ακόμα και τη Δευτέρα (29/8).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μαντί Καμαρά μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί σε 3 αναμετρήσεις με τα χρώματα του Ολυμπιακού, έχοντας  190 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά, με τα ερυθρόλευκα έχει 181 ματς, με 19 γκολ και 13 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ