Όταν ο Πάνος Ρέτσος μιλούσε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό (vid)

Όταν ο Πάνος Ρέτσος μιλούσε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό (vid)

Τον περασμένο Φεβρουάριο από την Βερόνα ο Ρέτσος μιλούσε για την καριέρα του και το ενδεχόμενο να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα

6,5 μήνες πριν σε μια συνέντευξη με αφορμή το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο. Ως μέλος της Βερόνα από τον Ιανουάριο ο Πάνος Ρέτσος κλήθηκε να μιλήσει στο MEGA για τις αναμετρήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας με την Ιταλική ομάδα αλλά και για την πορεία της καριέρας του.

Σε μια συνέντευξη που ξεκίνησε από το μαγικό για τον ίδιο καλοκαίρι του 2016 και την προετοιμασία στο Λάνγκεφελντ της Αυστρίας που αποτέλεσε το ξεκίνημα για την «έκρηξη» της καριέρας του και τελείωσε με την προοπτική επιστροφής στην ομάδα που αναδείχθηκε, τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Τελειώνει του Καμαρά στη Ρόμα» (pic)

6,5 μήνες μετά τα λόγια του Πάνου Ρέτσου για το πώς θα έβλεπε το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα, ο Έλληνας άσος ετοιμάζεται σε λίγες ώρες να πάρει το αεροπλάνο για την δεύτερη θητεία της καριέρας του στον Ολυμπιακό.

Κάτι άλλωστε που είχε πάντα στο μυαλό του από την πρώτη στιγμή που έκανε το «μπαμ» και πήρε την τεράστια μεταγραφή στη Λεβερκούζεν. Στα 24 του χρόνια πια ο Πάνος Ρέτσος βλέπει μπροστά του με αισιοδοξία το επόμενο βήμα της καριέρας του ξέροντας πως ήδη έχει πετύχει πολλά και έχει μπροστά του ακόμη περισσότερα για να καταφέρει.

Ο Ρέτσος που στα 18 του φόρεσε το περιβραχιόνιο του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του σε… fast forward όπως από την πρώτη στιγμή που έκανε τα επαγγελματικά του βήματα εκείνο το καλοκαίρι στην Αυστρία.

Ας θυμηθούμε όμως τι είχε πει πριν 6,5 μήνες στο MEGA ο Πάνος Ρέτσος για την καριέρα του και για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ