Για το 2×2 μέσα στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Για το 2×2 μέσα στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός

Μόνο νίκη θέλει απόψε (19:00) στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει τον Αστέρα για την 2η αγωνιστική της Super League.

Μόνο με διπλό θέλει να φύγει ο Ολυμπιακός απόψε από την Τρίπολη. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη απέναντι στον Αστέρα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, ώστε να κάνουν το 2×2 και να πιάσουν στην κορυφή Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ αναμένεται να κεντρίσει πάνω του τα βλέμματα, καθώς βρίσκεται στην αποστολή του Κάρλος Κορμπεράν και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Ανακοινώνει Ελίασον και… φουλάρει για φορ

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός που προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες ημέρες, κρίθηκε πανέτοιμος από τον Κάρλος Κορμπεράν και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο των Ερυθρόλευκων.

Από την άλλη, εκτός έμειναν οι Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Λέιντνερ, Αγκιμπού Καμαρά, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Μαντί Καμαρά.

Ο Αστέρας που προέρχεται από το «τρελό» 3-3 της πρεμιέρας με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, με τα μεταγραφικά αποκτήματα Έρβιν Τζουκάνοβιτς και Χουλιάν Μπαρτόλο να βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή των «Αρκάδων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ