Ήρθε και βάζει τα ερυθρόλευκα ο Ρέτσος

Ήρθε και βάζει τα ερυθρόλευκα ο Ρέτσος

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι έτοιμος να ολοκληρώσει και τυπικά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και την ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Έλληνας αμυντικός έφτασε στην Αθήνα και το Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας με πτήση από τη Βερόνα και απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να φορέσει μετά από πέντε χρόνια και πάλι τα ερυθρόλευκα.

Ο Ρέτσος που πριν από λίγες ώρες ήταν στην αποστολή της Βερόνα με την Αταλάντα και καθόταν στον πάγκο, μόλις ολοκληρώθηκε το ματς, έφυγε για το αεροδρόμιο για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Λίγο μετά τις 21.30 είχε ήδη φύγει από το γήπεδο, ενώ πλέον μετράει αντίστροφα για να ανακοινωθεί και επίσημα η επιστροφή του.

Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα και δεν αποκλείεται εφόσον όλα πάνε καλά να ανακοινωθεί λίγο πριν το ματς με την Αστέρα Τρίπολης ή το αργότερο την Τρίτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι πιθανό ακόμη και να ταξιδέψει με την ομάδα στην Τρίπολη για να τη στηρίξει, ενώ από την Τρίτη θα είναι στη διάθεση του Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ρέτσος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής και είναι μια προσθήκη που ήθελε ο Ισπανός τεχνικός, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που πιστεύει πολύ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ