Τσιγκρίνσκι: «Θα ζήσει μεγάλες στιγμές με Μπερνάρντ ο Παναθηναϊκός»

Τσιγκρίνσκι: «Θα ζήσει μεγάλες στιγμές με Μπερνάρντ ο Παναθηναϊκός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Μπερνάρντ ο κεντρικός αμυντικός του Ιωνικού, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Το εγκώμιο του Μπερνάρντ έπλεξε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού μίλησε για τον Βραζιλιάνο άσο με τον οποίο ήταν συμπαίκτες στη Σαχτάρ και ανέφερε τα καλύτερα, καθώς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός θα ζήσει μεγάλες στιγμές με τον 29χρονο.

Διαβάστε επίσης: Βραδιά αποδείξεων στην Τρίπολη

Αναλυτικά όσα είπε στη Real News:

«Ειλικρινά σας μιλώ, δεν το πίστευα ότι ο συγκεκριμένος παίκτης- και ειδικά σε αυτή την ηλικία- θα επέλεγε την Ελλάδα για να αγωνιστεί.

Δεν υποτιμώ βεβαίως τον Παναθηναϊκό αλλά με την ευφυία και τα χαρίσματα του, ήμουν σίγουρος ότι ο Μπερνάρ θα διαλέξει κάποιον ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όπου κάλλιστα μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην Ιταλία, στην Αγγλία, στην Ισπανία, στην Γερμανία, στην Ισπανία οπουδήποτε. Είναι σπουδαίος, φοβερά έξυπνος και είμαι απόλυτος ότι ο Παναθηναϊκός και οι οπαδοί μαζί του θα ζήσουν μεγάλες στιγμές και επιτυχίες.

Ο Μπερνάρ παίζει παντού, από άξονα και μπροστά μέχρι πίσω από τον φορ. Είναι γρήγορος με ασύγκριτη ντρίμπλα, μοναδικός στο ένα εναντίον ενός. Είτε από δεξιά είτε από αριστερά, ο τρόπος που κινείται και αξιοποιεί τους συμπαίκτες του είναι φανταστικός, μαρτυρώντας πνευματική πληρότητα και ποδοσφαιρική πάστα που δεν διαθέτουν πολλοί. Έχει την ικανότητα να βλέπει γήπεδο, διαβάζοντας κάθε φορά το παιχνίδι της ομάδας του την οποία βοηθά με πάθος και ενέργεια αστείρευτη», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε…

«Στη Σαχτάρ ήταν ο ηγέτης, ο άνθρωπος ορχήστρα αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή την έκφραση και μαζί του ζήσαμε υπέροχες καταστάσεις και τίτλους. Υπήρξε μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα.

Γνώμη μου είναι ότι θα του χρειαστεί ελάχιστος χρόνος να προσαρμοστεί. Είναι τόσες και τέτοιες οι δυνατότητες του που εκτιμώ ότι θα προσφέρει άμεσα στο νέο του περιβάλλον. Αλλά και στα αποδυτήρια λειτουργεί ενωτικά, διαθέτοντας έντονη προσωπικότητα που ειδικά τους νεότερους θα τους ωφελήσει σημαντικά.

Δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός χτύπησε φλέβα χρυσού με την απόκτηση του και πραγματικά πρόκειται για μια εξαιρετική μεταγραφή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ