«Ο Ολυμπιακός συζητάει με τη Φούλαμ για τον Καβαλέιρο» (vid)

«Ο Ολυμπιακός συζητάει με τη Φούλαμ για τον Καβαλέιρο» (vid)

Το Sky Sports επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «10» και τονίζει οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Φούλαμ για την απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου εξτρέμ.

Σε συζητήσεις με τη Φούλαμ για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ, Ιβάν Καβαλέιρο, βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Μεγάλη Βρετανία, με τους Αγγλους να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του «10» για το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Ιβηρα άσο.

Συγκεκριμένα, το Sky Sports ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι σε συζητήσεις με την λονδρέζικη ομάδα για την απόκτηση του 28χρονου (18/10/1993), ο οποίος αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στη δεξιά πλευρά, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε επίσης: Ήρθε και βάζει τα ερυθρόλευκα ο Ρέτσος

Ο Ιβάν Καβαλέιρο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη βρετανική ομάδα μέχρι το 2024, αλλά δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Φούλαμ και πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, με αποτέλεσμα το όνομά του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού να βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Πέρσι, αγωνίστηκε σε 21 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Φούλαμ, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά με τα χρώματα της βρετανικής ομάδας έχει 104 συμμετοχές, με 11 γκολ και 8 ασίστ. Ο Ιβάν Καβαλέιρο ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Μπενφίκα και το 2014 μετακόμισε στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι μεταγραφές σε Μονακό και Γουλβς, με την Φούλαμ να τον αποκτά το καλοκαίρι του 2019 ως δανεικό και τον Ιανουάριο του 2020 με κανονική μεταγραφή, έναντι 11.8 εκατ. ευρώ. Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 342 παιχνίδια, έχοντας 59 γκολ και 44 ασίστ, ενώ είναι διεθνής, έχοντας δύο συμμετοχές με το εθνόσημο.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Πορτογάλος εξτρέμ της Φούλαμ φεύγει ακόμη και ελεύθερος σύμφωνα με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες, και μπορεί να αποτελέσει την έξτρα προσθήκη στους Ερυθρόλευκους στα άκρα της επίθεσης. Ένα παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά και ο Κάρλος Κορμπεράν, λόγω της θητείας του στην Τσάμπιονσιπ.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ