1+1 εξτρέμ ο Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Ουνάς, οι «ρουκέτες» Μουνίρ, Γιανουζάι και η έξτρα λύση Ιβάν Καβαλέιρο

1+1 εξτρέμ ο Ολυμπιακός: Ο τραυματισμός του Ουνάς, οι «ρουκέτες» Μουνίρ, Γιανουζάι και η έξτρα λύση Ιβάν Καβαλέιρο

To10.gr γράφει για τις εξελίξεις με Ουνάς, τα σοβαρά θέματα με Μουνίρ και Γιανουζάι, αλλά και τον Καβαλέιρο που ξέρει καλά ο Κορμπεράν.

Οι μεταγραφές είναι μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία, απρόβλεπτη, περίπλοκη, αλλά και… τελείως παρανοϊκή όταν φτάνουμε στις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου. Εκείνο το διάστημα στο οποίο ό,τι ίσχυε πριν… μία εβδομάδα, μπορεί να έχει ανατραπεί στο 100%. Και που πριν δεν δέχονταν ή δεν συζητούσαν κάνε το ενδεχόμενο ακόμη και να συζητήσουν με μια ομάδα, αυτές τις ημέρες τρέχουν, όχι απλώς να μιλήσουν, αλλά να υπογράψουν. Μια διαδικασία που ο Ολυμπιακός ξέρει καλά. Και για αυτόν τον λόγο αυτές τις ημέρες γίνονται επαφές και συζητήσεις με ονόματα πρώτης γραμμής. Για όλες τις θέσεις που θέλει ενίσχυση ο  σύλλογος και ο Κάρλος Κορμπεράν.

Στις μεγάλες προτεραιότητες η απόκτηση ενός ακόμη εξτρέμ. Ή και… δύο. Εξηγούμαστε. Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και μέρες, ο Ολυμπιακός έχει στις προτεραιότητές του τον Άνταμ Ουνάς. Παράλληλα, ωστόσο, έχει και τα μάτια του ανοιχτά στην αγορά για ευκαιρίες.

Διαβάστε επίσης: Οργή λαού κατά Μελισσανίδη: «Άσε τσάμπα την ομάδα όπως την πήρες και δρόμο» – Διαγράφονται σχόλια στα social media

Και για παίκτες που μπορούν να είναι το ίδιο επιδραστικοί ή και ακόμη περισσότερο από τον Αλγερινό ζογκλέρ. Για τον οποίο, ειρήσθω εν παρόδω υπάρχει ανησυχία, καθώς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης και δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τη σοβαρότητα του προβλήματος.

Την ίδια στιγμή, ο ατζέντης του Αντνάν Γιανουζάι, ενώ αρχικά δεν συζητούσε καν το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο πελάτης του την καριέρα του στην Ελλάδα, ο ίδιος φέρεται να έβαλε πάλι τον 26χρονο Βελγο-Κοσοβάρο στο τραπέζι του Ολυμπιακού. Ενημερώνοντας για την αλλαγή στάσης του αριστεροπόδαρου εξτρέμ, που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά το τέλος συμβολαίου του με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (44 ματς, 5 γκολ, 3 ασίστ πέρυσι). Βεβαίως, η περίπτωσή του μόνο απλή δεν είναι. Διότι και ο ίδιος θέλει πολλά χρήματα, αλλά και επειδή το όνομά του παίζει εδώ και καιρό για Έβερτον και Γουέστ Χαμ.

Ένα άλλο πολύ σημαντικό όνομα που είναι στην ατζέντα του Ολυμπιακού είναι ο Μουνίρ Ελ Χανταντί. Αλλά η περίπτωση του 26χρονου, επίσης αριστεροπόδαρου επιθετικού είναι τελείως διαφορετική. Η Σεβίλλη είναι εγκλωβισμένη λόγω του εσωτερικού Financial Fair Play που ισχύει από φέτος στη La Liga και ο Μουνίρ είναι ένας από τους παίκτες που ο Μόντσι, ο ποδοσφαιρικός εγκέφαλος της Σεβίλλης, έχει αποφασίσει να τον βάλει στην transfer list.

Και όπως αναφέρουν πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, έχει προτείνει στον Ολυμπιακό την απόκτησή του. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες είχαν συνεργαστεί και πέρυσι στη μεταγραφή του Ρόνι Λόπες. Το συμβόλαιο του Μουνίρ λήγει το 2023 και αυτό διευκολύνει τη συζήτηση και για κανονική μεταγραφή. Με τον διεθνή Μαροκινό που μπορεί να παίξει άνετα σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, να έχει δεχθεί πρόταση και από τη Χετάφε.

Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό εξετάζεται ένα ακόμη όνομα ακραίου επιθετικού ο οποίος αποτελεί στόχο από το παρελθόν και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ιβάν Καβαλέιρο. Ο 29χρονος Πορτογάλος εξτρέμ της Φούλαμ φεύγει ακόμη και ελεύθερος σύμφωνα με τον ατζέντη του Ζόρζε Μέντες, και μπορεί να αποτελέσει την έξτρα προσθήκη στους Ερυθρόλευκους στα άκρα της επίθεσης. Ένα παίκτης τον οποίο γνωρίζει καλά και ο Κάρλος Κορμπεράν, λόγω της θητείας του στην Τσάμπιονσιπ.

Το πού θα κάτσει η μπίλια με τους εξτρέμ θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει  λύσεις πρώτης γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ